بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه

واکنش حماس به موافقت کنست با احیای شهرک‌های صهیونیستی

واکنش حماس به موافقت کنست با احیای شهرک‌های صهیونیستی حماس به موافقت کنست با احیای شهرک‌های صهیونیستی در شمال کرانه باختری واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۰ - ۲۳ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 14
کد خبر: ۱۷۶۷۲۰

به گزارش راهبرد معاصر جنبش مقاومت اسلامی حماس تصویب پیش‌نویس قانون احیای شهرک‌های صهیونیست‌نشین در شمال کرانه باختری در کنست رژیم صهیونیستی و بازگشت صهیونیست‌ها به این شهرک‌ها را به شدت محکوم کرد.

این جنبش در بیانیه‌ای تاکید کرد که این اقدام در راستای یهودی‌سازی و مصادره اراضی فلسطینی صورت می‌گیرد و در واقع جنگی همه جانبه علیه ملت فلسطین است که قطعا جوانان فلسطینی با مقاومت و پایداری بیشتر با آن مقابله خواهند کرد.

حماس از جامعه بین‌الملل خواست به مسئولیت‌های خود عمل کرده و جلوی ادامه اقدامات اینگونه اقدامات رژیم صهیونیستی را که نقض صریح قوانین و قطعنامه‌های بین‌المللی است، بگیرد.

این جنبش همچنین خواستار تحرک فوری برای توقف اشغالگری رژیم صهیونیستی و تجاوزات آن علیه ملت، سرزمین و مقدسات فلسطین شد.

کنست رژیم صهیونیستی در دور نخست پیش‌نویس قانون لغو تخلیه شهرک‌های صهیونیست‌نشین در شمال کرانه باختری را تصویب کرد که به موجب آن، زمینه برای بازگشت صهیونیست‌ها به ۴ شهرک تخلیه شده بین نابلس و جنین فراهم خواهد شد.

مرکز اطلاع رسانی فلسطین، ۴۰ نفر از اعضای کنست به پیش‌نویس این قانون رای مثبت و ۱۷ نفر رای منفی دادند.

این در حالی است که اکثریت اعضای کنست قصد تصویب نهایی این قانون در دور دوم و سوم را دارند.

به موجب قانون مذکور، صهیونیست‌ها اجازه بازگشت به شهرک‌های غانیم، کادیم، خومیش و صانور را خواهند داشت. این ۴ شهرک همزمان با تخلیه شهرک‌های صهیونیستی در نوار غزه در سال ۲۰۰۵ تخلیه شده بودند.

در آن زمان اعلام شد که صهیونیست‌ها دیگر حق سکونت در این ۴ شهرک را ندارند، اما به موجب قانون مذکور، آن‌ها می‌توانند مجددا به این شهرک‌ها بازگردند./باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار