رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

کره‌شمالی ۲ موشک بالستیک پرتاب کرد

کره‌شمالی ۲ موشک بالستیک پرتاب کرد کره‌شمالی روز سه‌شنبه شلیک ۲ موشک بالستیک زمین به زمین را تأیید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۸ - ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 15
کد خبر: ۱۷۶۷۹۰

به گزارش راهبرد معاصر، خبرگزاری رسمی کره شمالی (KCNA) روز چهارشنبه عکس‌هایی را منتشر کرد که نشان می‌دهد این کشور روز سه‌شنبه دو موشک بالستیک زمین به زمین از استان هوانگهای جنوبی شلیک کرده است.

 

بر اساس گزارش رسانه‌های دولتی کره شمالی، این کشور در یک رزمایش نظامی برای یگان‌های زمینی خود دو موشک بالستیک زمین به زمین پرتاب کرده است.

 

به گزارش خبرگزاری رسمی کره شمالی (KCNA) یک واحد موشکی ارتش کره شمالی این موشک‌ها را «در یک سامانه میان‌برد» روز سه‌شنبه در جانگیون، استان هوانگهای جنوبی پرتاب کرد.

 

یک روز قبل از آزمایش موشک‌های بالستیک زمین به زمین، ارتش کره جنوبی اعلام کرده بود که همسایه شمالی دو موشک بالستیک کوتاه‌برد به‌سمت دریای شرق شلیک کرد و آنها حدود 620 کیلومتر پرواز کردند، این اقدام تحریک‌آمیز کره شمالی یک روز پس از آن صورت گرفت که کره جنوبی و آمریکا مانور نظامی مشترک عادی را به‌نام سپر آزادی آغاز کردند.

 

آخرین پرتاب‌ها پس از آن انجام شد که کره شمالی روز یکشنبه دو موشک کروز استراتژیک را از یک زیردریایی شلیک کرد و سه روز پیش از آن یک مانور حمله آتش انجام داد. پیونگ‌یانگ این مانورها را تمرینی برای جنگ تجاوزکارانه علیه خود دانسته و تهدید کرده است که اقدامی «قاطعانه» علیه فعالیت‌های نظامی متحدان انجام خواهد داد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار