بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن واکنش روسیه به ادعای ژاپن درباره جزایر کوریل بازداشت نظامی اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران حمله پهپاد اسرائیلی به نبطیه لبنان تهدید حزب اسموتریچ به ساقط کردن کابینه نتانیاهو افزایش تعداد شهدای سقوط بسته‌های کمکی در غزه نشست فوق‌العاده اتحادیه عرب درباره غزه تهدید ماکرون به قتل توسط یک خاخام!

گفت‌وگوی وزیر خارجه قطر و بورل درباره ایران و فلسطین

«محمد بن عبدالرحمن آل ثانی» نخست‌وزیر و وزیر خارجه قطر با «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا تلفنی گفت‌وگو کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۲ - ۲۶ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 17
کد خبر: ۱۷۶۹۶۸

به گزارش راهبرد معاصر بورل در این تماس تلفنی به آل ثانی به مناسبت عهده‌داری منصب نخست‌وزیری تبریک گفت و برای او در منصب جدید آرزوی موفقیت کرد.

بنابر گزارش وبگاه «الخلیج اونلاین»، دو طرف در این تماس تلفنی همکاری دوجانبه و پاره‌ای از مسائل منطقه‌ای از جمله تحولات فلسطین و برنامه هسته‌ای ایران را بررسی کردند.

امیر قطر اخیرا طی فرمانی محمد بن عبدالرحمن آل ثانی را به عنوان جانشین «خالد بن خلیفه بن عبدالعزیز آل ثانی» در سمت نخست‌وزیری منصوب کرد./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار