قالیباف: آمریکا باید تنبیه و شیرفهم شود تا خواسته‌های ما را بپذیرد حمله مجدد یمن به فرودگاه ریاض پیام مهم سردار قاآنی درباره مسجدالاقصی قالیباف: به اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا نوبل فیزیک بدهید! غرق شدن دومین کشتی باری در نزدیکی تنگه هرمز ظرف ۲۴ ساعت اخیر اسحاق هرتزوگ رئیس اسرائیل وارد جمهوری آذربایجان شد واکنش سفارت ایران به طرح اتهامات علیه کشورمان در مساله حجاب از سوی یک نهاد آذربایجانی احضار سفیر انگلیس به وزارت خارجه ایران ترامپ: به زودی درباره ایران تصمیم خواهیم گرفت غریب‌آبادی: آمریکا باید در مذاکرات انعطاف نشان دهد، نه ایران هشدار تخلیه ائتلاف سعودی برای انجام عملیات ویژه در صنعا واکنش ناتو به بیانیه ضدایرانی ۲۹ کشور درباره حادثه فرفورد اردوغان: توافق مکه را برای تصویب به پارلمان ارسال می‌کنیم تحریم انگلیس علیه ۲ مقام ایرانی هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است

رئیس پیشین شاباک: کابینه نتانیاهو اسرائیل را به پرتگاه نابودی می‌برد

رئیس پیشین شاباک: کابینه نتانیاهو اسرائیل را به پرتگاه نابودی می‌برد رئیس پیشین سازمان اطلاعات و امنیت داخلی رژیم صهیونیستی (شاباک) گفت: کابینه نتانیاهو، اسرائیل را به سوی پرتگاه فروپاشی و نابودی پیش می‌برد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۰ - ۲۷ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 18
کد خبر: ۱۷۷۰۴۷

به گزارش راهبرد معاصر از خبرگزاری فلسطینی «شهاب» نداف ارگمن روز شنبه افزود: ما نگران هستیم که اعتراض به سیاست های نتانیاهو به یک موج بزرگ از استعفاها در دستگاه های نظامی و امنیتی و به دنبال آن فروپاشی نهادهای داخلی منجر شود.

وی اضافه کرد: این یک سناریوی وحشتناک و ترسناک است ولی ممکن است ما به این مرحله برسیم زیرا برای فروپاشی نهادها از داخل نیاز به حوادث بزرگی نداریم.

ارگمن گفت: آنچه اکنون در اسرائیل جریان دارد، یک کودتا است و کسانی که تلاش می کنند از اهمیت این موضوع بکاهند، فقط می خواهند ما را آرام کنند.

وی بیان کرد: برخی از اعضای کابینه نتانیاهو می گویند "نترسید و به ما اعتماد کنید" و من وقتی این سخن را می شنوم، می دانم که ما در یک تنگنا و چالش بزرگ قرار داریم.

رئیس پیشین شاباک افزود: باید به چه کسانی اعتماد کنیم؟ به سمحا روتمان تندرو؟ یا بن گویر بی منطق؟ یا سموتریچ؟ یا نتایناهو که همه قوانین را زیر پا گذاشته است و ما را به سوی پرتگاه نابودی می برد؟ به چه کسی اعتماد کنیم؟

ائتلاف حاکم راست افراطی به ریاست «بنیامین نتانیاهو» از زمان روی کار آمدن، یکسری اقدامات و تصمیماتی را اتخاذ کرده که از نظر جناح اپوزیسیون و اسحاق هرتزوگ رئیس رژیم صهیونیستی باعث خواهد شد که این رژیم به سمت تشدید بحران و حتی جنگ داخلی حرکت کند.

تصمیم کابینه نتانیاهو برای تغییرات در نظام قضایی رژیم صهیونیستی و نیز جنجال درباره اعطای اختیارات امنیتی به «ایتمار بن گویر» وزیر امنیت داخلی و «بتسلئیل اسموتریچ» وزیر دارایی و رهبر افراطی حزب «صهیونیسم مذهبی»، هم اکنون به محور تنش‌های سیاسی و اختلاف نظرها بین ائتلاف حاکم و جناح اپوزیسیون منجر شده است.

در هفته‌های گذشته، ده‌ها شهر از شمال تا جنوب فلسطین اشغالی از جمله تل آویو، حیفا، قدس اشغالی، بئر السبع، ریشون لتسیون و هرتزلیا صحنه تظاهرات علیه کابینه راست افراطی نتانیاهو بوده است.

شنبه و دوشنبه شب هفته گذشته نیز هزاران نفر برای هفتمین هفته در تل آویو و سایر شهرهای فلسطین اشغالی علیه کابینه نتانیاهو تظاهرات کردند.

سران اپوزیسیون رژیم صهیونیستی هدف کابینه نتانیاهو برای تغییرات در نظام قضایی را تضعیف آن و تلاش نتانیاهو برای جلوگیری از محاکمه خود به خاطر سه پرونده فساد مالی و رشوه خواری می‌دانند./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha