ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

واکنش انصارالله به تشدید حملات عربستان در شمال یمن

واکنش انصارالله به تشدید حملات عربستان در شمال یمن وزیر حقوق بشر دولت نجات ملی یمن اعلام کرد: دشمن بر این باور است که توان ایجاد معادله جدید در مناطق مرزی از طریق کوچاندن اجباری ساکنان را دارد در حالی که در توهم به سر می برد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۳ - ۲۷ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 18
کد خبر: ۱۷۷۰۸۰

به گزارش راهبرد معاصر  به نقل از المسیره، علی الدیلمی وزیر حقوق بشر دولت نجات ملی یمن اعلام کرد: دشمن بر این باور است که توان ایجاد معادله جدید در مناطق مرزی از طریق کوچاندن اجباری ساکنان را دارد در حالی که در توهم به سر می برد.

 

وی افزود: جنایات دشمن در مرزها ادامه دارد و سازمان ملل و شورای امنیت باید تحرک جدی برای توقف این جنایات به عمل آورند.

 

الدیلمی تاکید کرد: ما از کمیساریای عالی حقوق بش می خواهیم که حرکتی انجام دهد و به نقش خود در ثبت جنایات دشمن در مرزها به جای کاستن از شمار کارکنانش در رصد مناطق مورد هدف، عمل کند.

 

وی افزود: ما از مقامات محلی می خواهیم که اقدام عاجلی برای ایجاد بیمارستانهای صحرایی در مناطق مرزی که از کمبود دارو رنج می برند، به عمل آورند.

 

الدیلمی تاکید کرد: ما امیدواریم که دبیر کل سازمان ملل در قبال قربانیان مناطق مرزی موضع گیری کند و اقدامات عملی برای توقف جنایات دشمن در آن منطقه به عمل آورد.

 

لازم به ذکر است که منابع یمنی ساعاتی قبل از شهادت سه غیرنظامی یمنی در حمله توپخانه ارتش عربستان به مناطق مرزی عربستان و یمن خبر دادند./مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار