غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

صهیونیست‌ها دوباره وعده توقف شهرک‌سازی دادند

دور دوم رایزنیهای رژیم صهیونیستی و تشکیلات خودگردان فلسطین که این بار در شرم الشیخ برگزار شد، بدون هیچ اشاره‌ای به جنایات اخیر صهیونیستها و به بهانه رفع تنش در فلسطین برگزار شد، شامگاه امروز یکشنبه با انتشار بیانیه‌ای به کار خود پایان داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۱ - ۲۸ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 19
کد خبر: ۱۷۷۱۸۸

به گزارش راهبرد معاصر شبکه خبری الجزیره ضمن نقل این بیانیه گزارش داد، افراد حاضر در این نشست، بر «تقویت ثبات و صلح بین فلسطینیها و اسرائیلیها» تأکید و ادعا کردند که تلاش خواهند کرد اقداماتی را برای «ایجاد و تقویت اعتماد و افقهای سیاسی» انجام دهند.

بر اساس این توافق که مورد مخالفت مردم و گروههای مقاومت فلسطین قرار دارد و از آن تحت عنوان، امتیازدهی به صهیونیستها یاد می‌شود، آمده است: «اسرائیل متعهد می‌شود بررسی [احداث] هر گونه واحد شهرکسازی جدید را به مدت چهار ماه، متوقف کند».

این در حالی است که در دور قبلی نیز هیأت صهیونیست، مدعی چنین تعهدی شده بود، ولی بلافاصله پس از پایان نشست، مسئولان اسرائیلی مطابق معمول دبه کردند و گفتند که به شهرکسازی ادامه خواهند داد و بر دامنه آن خواهند افزود.

در این بیانیه، تأکید شده است که رژیم صهیونیستی و تشکیلات خودگردان فلسطین، پایبندی خود را به توافقات پیشین اعلام کردند و مقرر شد که تشکیلات نیز به مسئولیتهای خود در زمینه تأمین امنیت در منطقه کرانه باختری عمل کند.

در پایان بیانیه، طرفها مدعی شدند که در وضعیت تاریخی اماکن مقدس در قدس اشغالی هیچ تغییر و خدشه‌ای وارد نخواهد شد. این نشست به صورت پنج جانبه بین مصر، اردن، آمریکا، رژیم صهیونیستی و تشکیلات خودگردان برگزار شد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر