جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

تصویب یک طرح اشغالگرانه جدید در پارلمان رژیم صهیونیستی

تصویب یک طرح اشغالگرانه جدید در پارلمان رژیم صهیونیستی پارلمان رژیم صهیونیستی طرحی را به تصویب رساند که با لغو یک قانون مصوب سال ۲۰۰۵ امکان بازگشت اشغالگران به شهرک‌های تخلیه‌شده در نوار غزه را فراهم می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۷ - ۰۱ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 March 21
کد خبر: ۱۷۷۲۸۶

به گزارش راهبرد معاصر، پارلمان رژیم صهیونیستی طرح لغو قانون موسوم به «قانون قطع تماس» را تصویب کرد.

این قانون در سال ۲۰۰۵ اجرایی شد و دستور برچیدن ۲۱ شهرک صهیونیست‌نشین در نوار غزه و  تخلیه شهرک‌نشینان و اسرائیلی و ارتش رژیم از این منطقه را صادر کرده بود. 

روزنامه «تایمزاسرائیل» گزارش داد طرح لغو برخی از بندهای «قانون قطع تماس» با ۳۱ رأی موافق و ۱۸ رأی مخالف به تصویب رسید. 

این روزنامه در توضیحات بیشتر نوشته مصوبه جدید کنست، بندهایی از این قانون را لغو کرده که ورود اسرائیلی‌ها را به مناطقی که زمانی محل شهرک‌های «غانیم»، «کادیم»، «حومیش» و «سانور» بودند ممنوع کرده بود. 

ارتش رژیم صهیونیستی اکنون باید با امضای یک دستور نظامی اجازه بازگشت اشغالگران به مناطق یادشده را صادر کند. 

روزنامه تایمز اسرائیل اذعان کرده فلسطینی‌ها این اقدام را به مثابه اقدام جدیدی برای ربودن سرزمین‌هایشان خواهند داد. 

صدها هزار اسرائیلی در شهرک‌هایی یهودی‌نشین که رژیم صهیونیستی بعد از جنگ ۱۹۶۷ و اشغال سرزمین‌های فلسطینی در کرانه باختری و شرق بیت‌المقدس ساخته است سکونت دارند. 

 سازمان ملل و بیشتر کشورهای جهان شهرک‌های رژیم صهیونیستی را غیرقانونی می‌دانند زیرا این رژیم در جنگ سال ۱۹۶۷ میلادی این سرزمین‌ها را اشغال کرده و بر مبنای کنوانسیون ژنو هر گونه ساخت و ساز از سوی اشغال‌گر در سرزمین‌های اشغالی ممنوع است.

فلسطینیان به دنبال تشکیل کشوری مستقل در کرانه باختری و نوار غزه هستند که پایتخت آن بیت‌المقدس باشد. آن‌ها همچنین خواستار خروج اسرائیل از سرزمین‌های اشغال شده در سال ۱۹۶۷ هستند، اما اسرائیل از بازگشت به مرزهای پیش از جنگ شش روزه امتناع می‌کند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار