جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش قرعه کشی ایران خودرو آغاز شد + آمار تالار شیشه‌ای قرمز شد/ یازدهمین افت پیاپی بازار سرمایه طلای بورسی از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند مدیرکل صمت استان تهران: امسال سال سختی برای بخش صنعت است دستور بانک مرکزی برای فعالیت شبانه‌روزی ۴ بانک مجوز پرواز هواپیما‌های MD به نجف صادر شد

رکورد مصرف بنزین باز هم افزایش یافت

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی از افزایش رکورد مصرف بنزین برای چندمین بار در روز‌های پایانی سال خبر داد و گفت: در روز بیست و نهم اسفند ماه سال جاری ۱۴۴ میلیون و ۳۰۰ هزار لیتر بنزین در کشور به مصرف رسیده است که این عدد در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، ۲۷.۷ درصد رشد یافته است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۰ - ۰۱ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 March 21
کد خبر: ۱۷۷۳۴۱

به گزارش راهبرد معاصر، علی‌اکبر نژادعلی در این باره گفت: ثبت رقم مصرف ۱۴۴ میلیون لیتر بنزین در روز پایانی سال، عدد بسیار بزرگ و بی‌سابقه‌ای محسوب می‌شود که این امر، لزوم مدیریت بهینه سوخت از سوی مردم در ایام نوروز را دوچندان می‌کند.

وی تاکید کرد: با توجه به این که نظارت‌های شرکت پخش فرآورده‌های نفتی بر امر سوخت‌رسانی از بیستم اسفند ماه سال جاری، هماهنگی با مناطق و نواحی و رصد میزان مصرف سوخت انجام شده است، به همت همکاران من در ستاد و مناطق این شرکت و کارکنان زنجیره توزیع، سوخت‌رسانی به نحو احسن انجام می‌شود و هیچ کمبودی وجود ندارد؛ اما امیدواریم مردم نیز در بحث صرفه‌جویی در مصرف، این موضوع را مدنظر قرار دهند که سوخت سرمایه ملی است و هر چه صرفه‌جویی بیشتری داشته باشیم، توان ما در بحث توزیع مناسب سوخت در نقاط مختلف کشور بیشتر خواهد شد.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی میانگین مصرف ۱۰ روزه منتهی به پایان سال ۱۴۰۱ را ۱۲۱ میلیون و ۸۰۰ هزار لیتر اعلام کرد و افزود: این عدد در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته (ده روزه پایانی سال ۱۴۰۰) ۱۴ درصد افزایش نشان می‌دهد.

نژادعلی بیان کرد: با احتساب وجود ۱۹ میلیون سواری خودروی شخصی، اگر هر خودرو فقط یک لیتر کمتر بنزین مصرف کند، معادل تولید یک پالایشگاه در مصرف صرفه‌جویی محقق خواهد شد.

وی با تاکید بر این که توزیع بنزین در کشور به نحو مطلوب در جریان است و هیچ کمبودی در ذخایر استراتژیک وجود ندارد، گفت: امیدواریم با مصرف بهینه، هم‌ترازی تولید و مصرف بنزین تبدیل به ناترازی نشده و تبدیل به واردکننده بنزین نشویم.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی رعایت مواردی مانند رانندگی با سرعت مناسب، خودداری از توقف‌های بیش از دو دقیقه و روشن نگه‌داشتن موتور خودرو در مواقع غیرضروری و تنظیم مناسب باد لاستیک‌ خودروها را در کاهش مصرف بنزین موثر دانست و گفت: رعایت همین موارد به ظاهر کم‌اهمیت، منجر به کاهش مصرف حدود نیم‌لیتری در هر خودرو خواهد شد که به اهداف مدیریت مصرف سوخت در کشور کمک خواهد کرد./ ایسنا

ارسال نظر