ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

ترامپ: من بی‌گناه‌ترین مرد تاریخ آمریکا هستم

ترامپ: من بی‌گناه‌ترین مرد تاریخ آمریکا هستم رئیس‌جمهور سابق ایالات متحده آمریکا در اولین گردهمایی انتخاباتی با اشاره به اتهامات وارده به وی مدعی شد که بی‌گناه‌ترین مرد تاریخ آمریکا است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۷ - ۰۶ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 March 26
کد خبر: ۱۷۷۵۹۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور سابق ایالات متحده آمریکا در اولین گردهمایی انتخاباتی خود برای انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ ایالات متحده آمریکا در شهر «ویکو» ایالت تگزاس، خود را بی‌گناه‌ترین مرد تاریخ آمریکا دانست.

 

رسانه‌های آمریکا گزارش کردند که رئیس‌جمهور جنجالی سابق آمریکا در مقابل جمعیتی در ویکو، ادعاهای عجیب و غریبی را مطرح کرد و بار دیگر ادعاهای تکراری درباره تقلب در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا را تکرار کرد.

 

وی در بخشی از سخنرانی خود به تحقیقات جنایی در ارتباط با پرداخت حق السکوت برای مخفی نگه داشتن رابطه غیراخلاقی‌اش اشاره کرد و اتهامات را «چرند» خواند و مدعی شد که دادستان‌ها هیچ چیز علیه وی ندارند که بخواهند او را دستگیر کنند.

 

ترامپ سپس ادامه داد که بی‌گناه‌ترین مرد تاریخ آمریکا است و گفت: «دادستان ناحیه نیویورک تحت نظارت و دستور "وزارت ناعدلی" واشنگتن دی سی از من برای چیزی که نه جرم است و نه گناه و نه رابطه خلاف تحقیق می‌کند».

 

ترامپ در ادامه افزود: «سوء استفاده از قدرت که در حال حاضر در تمامی سطوح دولت شاهد آن هستیم، در بین شرم‌آورترین، فاسدترین فصل‌ها در تمامی تاریخ آمریکا است».

 

وی بار دیگر به انتقاد از سیاست‌های دولت بایدن پرداخت و گفت: «تسلیحاتی کردن نظام عدالت ما توسط رژیم بایدن مستقیماً از نمایش ترسناک روسیه استالینی است. این واقعاً عملکرد نادرست دادستانی است. این دیوانه‌های چپ افراطی هیچ اهمیتی به بی‌گناهی مردم نمی‌دهند. آن‌ها هیچ چیز ندارند».

 

ترامپ با اشاره به این موارد گفت: «این احتمالاً مرا به بی گناه‌ترین مرد تاریخ کشورمان تبدیل می‌کند. دوستان من این را می‌گویند».

 

پیش‌تر، واشنگتن‌پست گزارش داد طی روزهای آینده احتمالاً ترامپ در دادگاهی در منطقه منهتن نیویورک متهم خواهد شد و مسئولان آمریکایی در حال بررسی گزینه‌های خود برای مقابله با تظاهرات‌ها در مناطقی مانند نیویورک، آتلانتا و فلوریدا هستند.

 

ترامپ که ممکن است به نخستین رئیس‌جمهور آمریکا تبدیل شود که متهم شناخته می‌شود، این اتهامات را رد کرده و مدعی شده که اتهامات علیه او با انگیزه‌های سیاسی است./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار