قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد

ترامپ: من بی‌گناه‌ترین مرد تاریخ آمریکا هستم

ترامپ: من بی‌گناه‌ترین مرد تاریخ آمریکا هستم رئیس‌جمهور سابق ایالات متحده آمریکا در اولین گردهمایی انتخاباتی با اشاره به اتهامات وارده به وی مدعی شد که بی‌گناه‌ترین مرد تاریخ آمریکا است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۷ - ۰۶ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 March 26
کد خبر: ۱۷۷۵۹۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور سابق ایالات متحده آمریکا در اولین گردهمایی انتخاباتی خود برای انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ ایالات متحده آمریکا در شهر «ویکو» ایالت تگزاس، خود را بی‌گناه‌ترین مرد تاریخ آمریکا دانست.

 

رسانه‌های آمریکا گزارش کردند که رئیس‌جمهور جنجالی سابق آمریکا در مقابل جمعیتی در ویکو، ادعاهای عجیب و غریبی را مطرح کرد و بار دیگر ادعاهای تکراری درباره تقلب در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا را تکرار کرد.

 

وی در بخشی از سخنرانی خود به تحقیقات جنایی در ارتباط با پرداخت حق السکوت برای مخفی نگه داشتن رابطه غیراخلاقی‌اش اشاره کرد و اتهامات را «چرند» خواند و مدعی شد که دادستان‌ها هیچ چیز علیه وی ندارند که بخواهند او را دستگیر کنند.

 

ترامپ سپس ادامه داد که بی‌گناه‌ترین مرد تاریخ آمریکا است و گفت: «دادستان ناحیه نیویورک تحت نظارت و دستور "وزارت ناعدلی" واشنگتن دی سی از من برای چیزی که نه جرم است و نه گناه و نه رابطه خلاف تحقیق می‌کند».

 

ترامپ در ادامه افزود: «سوء استفاده از قدرت که در حال حاضر در تمامی سطوح دولت شاهد آن هستیم، در بین شرم‌آورترین، فاسدترین فصل‌ها در تمامی تاریخ آمریکا است».

 

وی بار دیگر به انتقاد از سیاست‌های دولت بایدن پرداخت و گفت: «تسلیحاتی کردن نظام عدالت ما توسط رژیم بایدن مستقیماً از نمایش ترسناک روسیه استالینی است. این واقعاً عملکرد نادرست دادستانی است. این دیوانه‌های چپ افراطی هیچ اهمیتی به بی‌گناهی مردم نمی‌دهند. آن‌ها هیچ چیز ندارند».

 

ترامپ با اشاره به این موارد گفت: «این احتمالاً مرا به بی گناه‌ترین مرد تاریخ کشورمان تبدیل می‌کند. دوستان من این را می‌گویند».

 

پیش‌تر، واشنگتن‌پست گزارش داد طی روزهای آینده احتمالاً ترامپ در دادگاهی در منطقه منهتن نیویورک متهم خواهد شد و مسئولان آمریکایی در حال بررسی گزینه‌های خود برای مقابله با تظاهرات‌ها در مناطقی مانند نیویورک، آتلانتا و فلوریدا هستند.

 

ترامپ که ممکن است به نخستین رئیس‌جمهور آمریکا تبدیل شود که متهم شناخته می‌شود، این اتهامات را رد کرده و مدعی شده که اتهامات علیه او با انگیزه‌های سیاسی است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار