کاهش شدید ذخایر موشکی آمریکا-راهبرد معاصر
عراقچی: نتیجه نسخه دوم فشار حداکثری، نسخه دوم شکست حداکثری است افزایش شمار شهدای لبنان به ۳۲۸۷ شهید درخواست ۱۷ سال زندان برای افشاگر پنتاگون درخواست عربستان از کشور‌های جهان برای پیوستن به ائتلاف بین‌المللی اجرای راهکار دودولتی انفجار یک پهپاد در منطقه حساس نظامی در جنوب «حیفا» عراقچی: ایران از هیچ کوششی برای افزایش مراودات با همسایگان دریغ نمی‌کند بیانیه مشترک ایران، روسیه و ترکیه درباره مسائل منطقه + جزئیات نتایج اجلاس فوق العاده سران کشور‌های اسلامی ـ عربی از زبان معاون وزیر خارجه بن فرحان: شورای امنیت قادر به تعامل با نزاع منطقه نیست عارف با بن سلمان دیدار کرد + عکس جزئیات گفت‌وگوی نتانیاهو و ترامپ درباره ایران رایزنی الاعرجی با سردار سلامی درباره توافقنامه امنیتی ایران و عراق بیانیه پایانی نشست ریاض: قدس خط قرمز امت عربی و اسلامی است سفیر ایران در روسیه: سخنگوی پوتین نیستم، اما سیاست مسکو دلارزدایی است ادعای اسکای نیوز عربی: الاعرجی در سفر به تهران حامل پیامی از جانب آمریکا درباره پاسخ ایران به حمله اسرائیل است

کاهش شدید ذخایر موشکی آمریکا

موافقت آمریکا برای کمک نظامی ۳۳ میلیارد دلاری به اوکراین در جنگ با روسیه ذخایر موشکی این کشور را به شدت کاهش داده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۶ - ۱۰ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 March 30
کد خبر: ۱۷۷۸۵۶

به گزارش راهبرد معاصر آمریکا قادر خواهد بود کمبود ذخایر موشکی خود را که ناشی از ارسال آن برای کی یف است، جبران کند اما زمان لازم برای آن، بیش از یک دهه است. در ده ماهه نخست جنگ اوکراین، واشنگتن با اعطای ۳۳ میلیارد دلار کمک نظامی به این کشور موافقت کرد.

این کمک شامل مقادیر زیادی موشک‌های استینگر بود که موجب کاهش ذخایر آمریکا در این زمینه شد و برای جبران آن در صورت حفظ سطح بالای فعلی تولید، به ۱۳ سال زمان نیاز است. شرکت‌های آمریکایی برای جبران کسری موشک‌های جاولین ارسالی برای اوکراین نیز به ‍پنج سال زمان نیاز دارند.

علت اصلی، این است که مصرف مهمات کی یف بیش از تولید آمریکا است. به طور مثال آمریکا ماهانه ۱۴ هزار گلوله ۱۵۵ میلی متری تولید می‌کند. در جنگ اوکراین تولیدات یک ماه این نوع موشک ها، طی دو روز مصرف شد. این موضوع موجب شد واشنگتن به فکر راه‌های چاره بیفتد و به همین دلیل تصمیم گرفت از انبار مهمات موجود در کشور‌های دیگر استفاده کند و سرعت تولید خود را افزایش دهد.

کاخ سفید برای اینکه آمریکا دچار کمبود شدید مهمات نشود و بتواند بحران را حل کند، این ماه پیشنهاد کرد؛ بودجه خرید موشک‌ها و مهمات دیگر در مقایسه با سال گذشته ۵۱ درصدافزایش یابد و به سه میلیارد و ۶۰۰ میلیون دلار برسد./باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده