رایزنی فرستاده سازمان ملل برای کاهش تنش در یمن-راهبرد معاصر
پوتین پیروزی ترامپ در انتخابات را تبریک گفت وزیر دفاع آمریکا خطاب به ارتش: انتقال قدرت به دولت ترامپ آرام انجام می‌شود تعداد شهدای لبنان به ۳۱۰۲ نفر رسید نتانیاهو سفیر جدیدی در واشنگتن تعیین می‌کند پیروزی ترامپ بر دارایی ۱۰ ثروتمند بزرگ جهان افزود لیبرمن: ایران برکناری گالانت را جشن گرفته است واکنش رهبر انصارالله به ادعای ترامپ: او دولت‌های عربی را گاو شیرده می‌بیند اوباما: به ترامپ و معاونش تبریک می‌گویم / بدیهی است که نتیجه حاصل شده، آن چیزی نیست که ما خواهانش بودیم تایمز اسرائیل: پدر داماد لبنانی ترامپ، مأمور مذاکره برای توافق آتش بس لبنان می‌شود؟ واکنش وزارت خارجه ایران به انتخاب ترامپ؛ ما از گذشته تجربیات تلخی زیادی داریم پیام شی به ترامپ: رویارویی، به آمریکا و چین ضربه می‌زند عموی شهید سید حسن نصرالله هم به شهادت رسید وزیر دارایی آلمان برکنار شد | دولت ائتلافی شولتس ازهم فروپاشید اولین نطق هریس پس از ناکامی در انتخابات: شکست را می‌پذیرم واکنش دولت ونزوئلا بعد از پیروزی ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا

رایزنی فرستاده سازمان ملل برای کاهش تنش در یمن

فرستاده سازمان ملل در یمن با دبیر کل شورای همکاری خلیج فارس، سفیر عربستان سعودی در یمن و سفرای چند کشور در ریاض درباره اوضاع یمن گفت‌وگو کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۱ - ۱۱ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 March 31
کد خبر: ۱۷۷۹۳۱

به گزارش راهبرد معاصر. «هانس گراندبرگ» فرستاده سازمان ملل در امور یمن با «جاسم البدیوی» دبیر کل شورای همکاری خلیج فارس، «محمد آل جابر» سفیر سعودی در یمن و سفرای پنج کشور عضو دائم شورای امنیت دیدار و درباره راهکارهای کاهش تنش در یمن گفت‌وگو کرد.

 

به نوشته وبگاه «الخلیج اونلاین»، گراندبرگ در ریاض با البدیوی، آل جابر و سفرای پنج کشور عضو دائم شورای امنیت اعم از آمریکا، چین، روسیه، انگلیس و فرانسه دیدار کرد.

 

وی در این دیدار تحولات اخیر یمن و ضرورت حمایت از گفت‌وگوی سازنده بین طرف‌ها برای کاهش تنش‌ها و پیشرفت در روند سیاسی را بررسی کرد.

 

البدیوی بر عزم شورای همکاری خلیج فارس برای حمایت از تلاش‌های سازمان ملل برای تحقق امنیت، ثبات، توسعه و صلح در یمن تأکید کرد.

 

دبیرخانه شورای همکاری خلیج فارس نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد که در این دیدار موضع ثابت این شورا در خصوص حمایت از مشروعیت در یمن، پایان دادن به بحران یمن از طریق دستیابی به راه‌حل سیاسی بر اساس مرجعیت‌های سه‌گانه اعم از طرح شورای همکاری و سازوکار اجرایی آن، مصوبات کنفرانس گفت‌وگوی جامع ملی و قطعنامه ۲۲۱۶ شورای امنیت بررسی شد./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار