سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

منابع آبی عراق در بدترین وضعیت خود در ۹۳ سال اخیر

منابع آبی عراق در بدترین وضعیت خود در ۹۳ سال اخیر وزیر منابع آب عراق اعلام کرد منابع آب این کشور از سال ۱۹۳۰ میلادی در بدترین وضعیت قرار دارد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۹ - ۱۵ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 04
کد خبر: ۱۷۸۲۸۰

به گزارش راهبرد معاصر، ذیاب عبدالله، وزیر منابع آب عراق اعلام کرد منابع آب عراق از سال ۱۹۳۰ میلادی در بدترین وضعیت قرار دارد.

 

به گزارش الفرات، ذیاب طی حضور در مرکز گفت‌وگوی الرافدین در نجف اشرف تصریح کرد: پیشتر گفتم و بار دیگر تاکید می‌کنم که ورودی منابع آبی عراق در سال جاری از سال ۱۹۳۰ میلادی در بدترین وضعیت قرار دارد.

 

او اظهار داشت: میزان بارش‌ها امسال بسیار خوب بود، اما در مناطق جغرافیایی متفاوتی باریده که تاثیر آن محدود بوده است.

 

دبیرکل سازمان ملل پیش از این در جریان سفر به عراق گفته بود دو رود دجله و فرات در حال خشک شدن است و این امر مستلزم توجه بین المللی است.

 

سخنگوی وزارت منابع آب عراق هم پیش از این اعلام کرده بود: ذخایر آبی عراق پیش از این ۵۰ میلیارد متر مکعب بوده، اما اکنون تنها به ۸ میلیارد متر مکعب کاهش یافته و ورودی آب ما از ترکیه، سوریه و ایران ۷۰ درصد کاهش پیدا کرده است.

 

او گفت: تا پایان مارس سال ۲۰۲۲ میلادی بیش از ۳۳۰۰ خانواده به دلیل «عوامل آب و هوایی» در ۱۰ استان مرکزی و جنوبی آواره شده‌اند.

 

شایان ذکر است عراق در خشکسالی به سر می برد و پنجمین کشور جهان در تأثیرپذیری از تغییرات آب و هوایی و خشکسالی است.

 

پنجشنبه چهارم اسفند سال ۱۴۰۱، سیزدهمین اجلاس شورای حکام آب به عنوان بالاترین مرجع تصمیم‌گیری حوزه آب منطقه غرب آسیا در تهران شروع به کار کرد. یکی از مهمترین محورهای طرح شده در این اجلاس این بود که آب باید محور وحدت برای توسعه اقتصادی و اجتماعی کشورهای عضو باشد و زمان آن رسیده که در حوزه آب هم یک گام بلند در مدیریت و حکمرانی منابع آب داشته باشیم.

 

این هدف تعیین شده برای اجلاس شورای حکام آب یعنی وحدت‌بخشی کشورهای منطقه با محوریت آب، در تقابل با فعالیت همیشگی کشورهای غربی در قالب طرح مباحثی از جمله جنگ آب است که زمینه تفرقه‌افکنی میان ملت‌ها را فراهم می‌کند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار