مهاجمان مسلح ۳۸ نفر را در نیجریه کشتند ترامپ: تعرفه جهانی را به ۱۵درصد افزایش می‌دهیم حزب‌الله شهادت ۸ تن از نیرو‌های خود را در حملات اسرائیل به بقاع تایید کرد طالبان کتک زدن همسران و فرزندان را مشروع کرد سنتکام تصاویری از تمرین نظامیان آمریکایی در منطقه منتشر کرد + عکس سقوط بالگرد در روسیه؛ ۳ کشته برجا گذاشت نمایش توان دریایی ایران در کنار بیش از ۷۰ کشور/ ناوشکن دنا در سواحل هند پهلو گرفت پاسخ ایران به اظهارات دونالد ترامپ درباره آمار قربانیان پرونده اپستین؛ لرزه یک رسوایی دیگر بر ستون‌های کاخ سلطنتی انگلیس دو پیشنهاد تاییدنشده ایران به آمریکا در مذاکرات نقشه ترامپ برای توافق هسته‌ای با بن‌سلمان مخالفت انگلیس با استفاده از پایگاه‌هایش برای حمله به ایران ادعای تازه ترامپ درمورد ایران و جزیره دیه‌گو گارسیا ترامپ ضرب‌الاجل تازه‌ای برای ایران تعیین کرد نماینده ایران در سازمان ملل: ایران آماده پاسخ قاطع و قانونی به هر تجاوز است

پوتین: برای مقابله با تحریم‌ها باید اقدامات میان مدت انجام دهیم

رئیس‌جمهور روسیه روز سه شنبه گفت که تحریم‌های ضد روسیه برای مدت طولانی اعمال شده‌اند و بنابراین روسیه باید اقدامات جایگزینی واردات میان‌مدت و بلندمدت را توسعه دهد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۹ - ۱۵ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 04
کد خبر: ۱۷۸۳۷۰

به گزارش راهبرد معاصر از خبرگزاری «اینترفکس» «ولادیمیر پوتین»، رئیس‌جمهور روسیه در نشستی در مورد توسعه صنعتی روسیه در مواجهه با تحریم‌های غرب گفت: »همه ما درک می‌کنیم که البته تحریم‌ها برای مدت طولانی ادامه خواهند داشت.»

وی گفت: «بنابراین در کنار اقدامات اولویت دار برای جایگزینی واردات فناوری و محصولات، نیاز به تحولات میان مدت و بلندمدت به ویژه در راستای اهداف راهبردی توسعه حاکمیتی کشور وجود دارد.»

پوتین ااخیرا اظهار داشت: «تورم تا پایان ماه جاری در روسیه به کمتر از 4 درصد خواهد رسید و بر اساس برخی از ارزیابی‌ها این کاهش تورم ادامه خواهد یافت.»

پوتین چند روز پیش در مصاحبه‌ای به تلاش ناتو برای تشکیل یک ائتلاف نظامی در سطح جهان اشاره کرد و تصریح کرد: «سال گذشته، ناتو در خصوص یک مفهوم راهبردی جدید برای این بلوک موافقت کرد و مستقیماً نوشته شد که ناتو قرار است روابط با کشورهای منطقه آسیا و اقیانوسیه را گسترش دهد و این کشورها مستقیماً‌ فهرست شدند که شامل نیوزیلند، استرالیا و کره جنوبی و غیره...می‌شد و آن‌ها اعلام کردند که یک ناتو جهانی ایجاد خواهند کرد. خب، این چیست؟ »

وی با اشاره به این موارد تصریح کرد: «غرب شروع به ساختن یک محور جدید می کند، مانند آنچه توسط آلمان فاشیست و ژاپن نظامی ساخته شده بود.»/فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار