هافبک اسبق سپاهان به گاندو‌ها پیوست مهاجم استقلال جدا شد تصویب شرایط واگذاری مابقی سهام دولت در دو باشگاه استقلال و پرسپولیس ادامه اتفاقات عجیب در استقلال/ ساپینتو: آل‌کثیر را نمی‌خواهم زلزله ۳.۴ ریشتری حوالی سومار را لرزاند حریق واحد مسکونی در خیابان وحدت اسلامی ۳ مصدوم و یک کشته برجای گذاشت وزیر ارتباطات: استفاده از فیلترشکن‌های مجانی باعث آلودگی شبکه کشور شده است+ فیلم تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ایران سه‌شنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۴ تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ایران سه‌شنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۴ ابراهیم پور: آقای وزیر ارتباطات، در جنگ ۱۲ روز معلوم شد شبکه ملی اطلاعات نه یک شبکه بلکه قطعاتی پراکنده و بعضاً ناکارآمد است + فیلم اسحاقی: اسامی افرادی که از اینترنت طبقاتی استفاده می‌کنند را اعلام کنید + فیلم برتری کشتی آزاد روسیه برابر آمریکا در بوداپست توصیه‌هایی برای محافظت در برابر اشعه فرابنفش / لزوم حداقل مواجهه از ساعت ۱۱ تا ۱۶ اندونگ به اردوی استقلال اضافه شد قارچی که می‌تواند یک عامل قوی ضدپیری باشد

ایراد‌های ورزشگاه آزادی برای میزبانی پرسپولیس در آسیا

ورزشگاه آزادی برای میزبانی پرسپولیس در آسیا ایراداتی اساسی دارد
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۰ - ۱۶ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 05
کد خبر: ۱۷۸۵۲۴

به گزارش راهبرد معاصر، ورزشگاه آزادی به‌عنوان محل میزبانی پرسپولیس در آسیا با چند مشکل اساسی مواجه است که باید تا تاریخ ۳۰ فروردین‌ماه نسبت به رفع آنها اقدام شود.

بحث صدور مجوز حرفه‌ای دو باشگاه استقلال و پرسپولیس برای حضور در لیگ قهرمانان آسیا در روزهای اخیر یکی از داغ‌ترین بحث‌های فوتبالی کشور بوده است. وضعیت بد مالی و بدهی‌های پُر شمار آبی‌‌ها و قرمزها وضعیت بغرنجی را برای اخذ مجوز حرفه‌ای به وجود آورده که در نهایت منجر به حذف استقلالی‌ها از آسیا شد اما پرسپولیس ظاهراً وضعیت بهتری دارد.

با اعلام کنفدراسیون فوتبال آسیا باشگاه‌ها تا تاریخ 10 فروردین‌ماه برای تعیین تکلیف بدهی‌ها فرصت داشتند که در این زمان باشگاه استقلال نتوانست بدهی خود به آندره‌آ استراماچونی را پرداخت کند و به همین دلیل شانسی برای حضور در لیگ قهرمانان آسیا نخواهد داشت؛ هر چند مدیران باشگاه استقلال و البته وزیر ورزش همچنان اعتقاد دارند شانس و فرصت برای آبی‌ها باقی است.

پرسپولیسی‌ها اما با تعیین تکلیف بدهی‌های خود وضعیت نسبتاً بهتری برای اخذ مجوز حرفه‌ای دارند اما نقایصی در مدارک این باشگاه وجود دارد که کمیته صدور مجوز حرفه‌ای آنها را به اطلاع باشگاه پرسپولیس رسانده است. یکی از اصلی‌ترین مشکلات باشگاه پرسپولیس ایرادهای اساسی وارد شده به ورزشگاه آزادی است که باید تا تاریخ 30 فروردین‌ به طور کامل رفع شود.

مشکل نور، عدم دریافت گواهی ایمنی، مشکل درهای خروج اضطراری و سکوهای ورزشگاه آزادی 4 ایراد اصلی و اساسی وارد شده به ورزشگاه میزبان پرسپولیس است که باید هر چه زودتر نسبت به رفع آنها اقدام شود. مالکیت ورزشگاه آزادی برعهده باشگاه پرسپولیس نیست و سرخپوشان معتقدند این ایرادها را باید شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی که زیر مجموعه وزارت ورزش است برطرف کند و به همین دلیل نیز تاکنون اقدامی برای برطرف شدن آنها نشده است. پرسپولیسی‌ها در صورت برطرف نشدن ایرادهای ورزشگاه آزادی، استادیوم امام رضا (ع) مشهد را به‌عنوان میزبان به AFC معرفی خواهند کرد.

موضوع دیگر مورد بحث برای صدور مجوز حرفه‌ای بحث مالکیت مشترک باشگاه‌های پرسپولیس و استقلال است. در این زمینه باشگاه پرسپولیس معتقد است با توجه به حذف استقلال از آسیا مانعی مبنی بر مالکیت مشترک دو باشگاه وجود نخواهد داشت اما قرار است جلساتی با کمیته صدور مجوز حرفه‌ای برگزار شود تا برای این مشکل نیز راهکاری اندیشیده شود./ تسنیم

ارسال نظر