بایدن وضعیت اضطراری علیه روسیه را برای یک سال دیگر تمدید کرد-راهبرد معاصر
عراقچی: نحوه تعامل ما با سوریه بستگی به رفتار طرف مقابل دارد وزیر خارجه آمریکا: از سرعت سقوط نظام اسد متعجب شدیم عراقچی: آماده ورود به مذاکرات سازنده و بدون تاخیر در خصوص برنامه هسته‌ای هستیم دیدار ابومحمد الجولانی با وزرای خارجه فرانسه و آلمان احضار سفیر ایتالیا در تهران به وزارت خارجه توضیح وزارت خارجه لبنان در مورد تنش فرودگاه بیروت الاخبار: سفر السودانی به ایران با هدف نزدیک کردن دیدگاه‌های تهران و دمشق است اعتراض شدید تهران به کابل نسبت به تحدید نامتناسب آب‌های ورودی به ایران ۱۶ کشته و زخمی در پی برخورد یک هواپیما به ساختمانی در کالیفرنیا انفجاری مهیب فرودگاه خلخله در جنوب سوریه را لرزاند حضور مجتبی امانی، سفیر ایران در میان شهروندان لبنانی تجمع کننده در مقابل سفارت ایران در بیروت + فیلم راننده سایبرتراک منفجر شده برابر هتل ترامپ یک نیروی زبده ارتش آمریکا بود تنش در فرودگاه بیروت/ بازرسی شدید مسافرین هواپیمای ماهان ایر واکنش سفیر ایران به احضار توسط وزارت خارجه ایتالیا وزیر خارجه حکومت جدید سوریه: تهران باید در سیاست خود در قبال دمشق تغییر اساسی دهد

بایدن وضعیت اضطراری علیه روسیه را برای یک سال دیگر تمدید کرد

رئیس جمهور آمریکا روز جمعه دستور وضعیت اضطراری ملی علیه روسیه را برای یک سال دیگر تمدید کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۱ - ۱۹ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 08
کد خبر: ۱۷۸۷۵۱

به گزارش راهبرد معاصر، جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا روز جمعه دستوری را امضا کرد که بر اساس آن وضعیت اضطراری در خصوص تحریم های روسیه به دلیل جنگ اوکراین را برای یک سال دیگر تمدید کرد.

 

بایدن اعلام کرد: «در روز 15 آوریل 2021، طی دستور اجرایی 14024، من وضعیت اضطراری ملی برای تعامل با تهدید امنیت ملی، سیاست خارجی و اقتصادی آمریکا که ناشی از فعالیت‌های خارجی مضر توسط دولت فدارسیون روسیه ایجاد شده را اعلام می‌کنم».

 

وی اضافه کرد: «بنابراین من برای یک سال اضطراری ملی اعلام شده در دستور اجرایی 14024 را تمدید می‌کنم».

 

در حالی که آمریکا تا کنون میلیاردها دلار تسلیحات به اوکراین ارسال کرده است، دیگر کشورها را از ارسال هرگونه تسلیحات به روسیه بر حذر داشته و تهدید کرده که عاملان ارسال تسلیحات به روسیه را با تحریم‌ مواجه خواهد کرد.

 

روسیه از ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ (پنجم اسفند ماه ۱۴۰۰) بعد از به رسمیت شناختن استقلال دو جمهوری لوهانسک و دونتسک از اوکراین، به این منطقه نیرو اعزام کرد و از آغاز «عملیات ویژه نظامی در اوکراین» خبر داد.

 

روسیه هدف خود را از این اقدام، نازی زدایی اوکراین، خلع سلاح این کشور، رفع نگرانی‌های امنیتی خود و اجابت درخواست کمک لوهانسک و دونستک اعلام کرد.

 

دولت اوکراین اما استقلال دونتسک و لوهانسک را به رسمیت نشناخته و حضور نظامی روسیه را «تجاوز و حمله به تمامیت ارضی« خود خوانده است.

 

به دنبال آغاز درگیری روسیه با اوکراین، کشورهای غربی ضمن محکوم کردن مسکو و تشدید فشارهای اقتصادی، حمایت‌های همه جانبه سیاسی، مالی، تسلیحاتی از کی‌یف را در دستور کار قرار داده‌اند.

 

به رغم حمایت‌های غربی‌ها، در صحنه میدانی روسیه توانسته لوهانسک در منطقه شرقی دونباس اوکراین را به کنترل خود درآورده و در تلاش برای تسلط بر همه مناطق دونتسک است./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار