آغاز خروج نظامیان ارتش ایالات متحده آمریکا از بزرگترین پایگاه خود در سوریه تماس‌های وزیر خارجه مصر با همتایان ایرانی و عمانی و ویتکاف جزئیات نامه یک مقام ارشد حماس به عراقچی احتمال حضور گروسی در سومین دور مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان در ارتباط با آخرین وضعیت مذاکرات تهران ـ واشنگتن رایزنی السودانی و فرستاده آمریکا به سوریه درباره تحولات منطقه هشدار امنیتی سفارت آمریکا در مکزیک عراقچی به ترامپ: کنجکاوید بدانید چرا تسلیم نمی‌شویم؟ چون ما «ایرانی» هستیم عمان: خوشحالیم که مذاکرات ایران و آمریکا روز پنجشنبه برگزار می‌شود منابع پاکستانی: ۸۰ تروریست در حملات به افغانستان کشته شدند عراقچی: توافقی بهتر از برجام امکان‌پذیر است آکسیوس: مذاکرات ایران و آمریکا با یک شرط جمعه برگزار می‌شود العربی الجدید: برخی گروه‌های عراقی برای حمایت نظامی از ایران در صورت جنگ آماده شده‌اند عراقچی از مذاکرات با آمریکا در روز پنجشنبه در ژنو خبر داد عراق: در حال پیگیری بازگرداندن زندانیان داعش به کشور‌های خودشان هستیم/ تروریست‌هایی که به عراق منتقل شده‌اند، به بیش از ۶۷ کشور مختلف تعلق دارند

حزب‌الله: صهیونیست‌ها در ضعف و عقب‌نشینی هستند

معاون رئیس شورای اجرایی حزب‌الله با اشاره به گسترش دایره پیروزی مقاومت در منطقه اعلام کرد که امروز صهیونیست‌ها در وضعیتی از سردرگمی و عقب‌نشینی به سر می‌برند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۲ - ۲۰ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 09
کد خبر: ۱۷۸۹۶۳

به گزارش راهبرد معاصر، «عبدالله قصیر» معاون رئیس شورای اجرایی حزب‌الله طی سخنانی در یک ضیافت افطار که با حضور مدیران وبسایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی در منطقه حناویه در جنوب لبنان برگزار شد اعلام کرد، همه مطالعات و نظرسنجی‌ها امروز نشان می‌دهد که جوانان از رسانه‌های سنتی همچون تلویزیون و رادیو و روزنامه دور شده‌اند و در حال حاضر همه اطلاعات خود را از طریق اینترنت و موبایل دریاقت می‌کنند. در نتیجه تماشای تلویزیون یا گوش کردن به رادیو تا حد زیادی کم شده است.

 

این مسئول حزب‌الله در ادامه سخنان خود به تحولات سیاسی اخیر در منطقه اشاره کرده و گفت، توافق ایران و عربستان سعودی برای ازسرگیری روابط میان دو کشور که تحت نظارت چین انجام شد، بر بسیاری از موضوعات منطقه‌ای تاثیرگذار است. اولین نتیجه عملی این توافق، نشست وزرای خارجه دو طرف در چین بود که چند روز قبل صورت گرفت.

 

وی افزود، ایران و عربستان توافق کردند که به توافق سال 2001 که میان دو کشور منعقد شده بود برگردند و روند حفظ امنیت منطقه را سامان دهند. این مسئله بسیار مهم است و بر همه طرف‌های منطقه‌ای تاثیرگذار خواهد بود.

 

قصیر تصریح کرد، اما نکته دوم بازگشت اعراب و اتحادیه عرب به سمت سوریه است؛ نه برعکس. زیرا سوریه در حقیقت هرگز موضع خود را تغییر نداد، بلکه این کشورهای عربی و اتحادیه عرب بودند که موضع خود را در قبال سوریه تغییر دادند و اکنون از موضع خود عقب‌نشینی کرده‌اند.

 

وی در ادامه به تحولات فلسطین اشغالی و تشدید قابل توجه عملیات‌های مقاومتی فلسطینیان ضد اشغالگران صهیونیست اشاره و تاکید کرد، مقاومت در فلسطین دیگر منحصر به غزه و کرانه باختری و اراضی اشغالی 1948 نیست و امروز می‌بینیم که غور اردن نیز به این مقاومت پیوسته است. چند هفته قبل شاهد عملیات مجدو در الجلیل بودیم.

 

این مسئول حزب ‌الله اظهار داشت، بنابراین دیگر هیچ منطقه‌ای در فلسطین خارج از دایره مقاومت وجود ندارد و ما شاهد عقب‌نشینی، ضعف و سردرگمی موجودیت صهیونیستی هستیم. حملات موشکی رژیم صهیونیستی علیه لبنان به دقت محاسبه شده بود؛ جایی دشمن هیچ مکان مسکونی که تلفات جانی داشته باشد را هدف قرار نداد، زیرا می‌دانست که هر اقدام خشونت‌آمیز با واکنش قاطع مقاومت همراه بوده و امور را به سمت جنگ سوق می‌دهد.

 

معاون رئیس شورای اجرایی حزب‌الله تاکید کرد، همه این‌ها شاخص‌هایی است مبنی بر اینکه ما امروز در وضعیتی از یک پیروزی بزرگ به سر می‌بریم. امیدواریم فضای ایجاد شده در منطقه به لبنانی‌ها کمک کند تا متوجه اهمیت گرد آمدن بر سر یک میز و توافق برای انتخاب رئیس جمهور شوند و برنامه‌ای را برای نجات کشور ترسیم کنند که منجر به خروج لبنان از بحران اقتصادی و معیشتی شود؛ زیرا کشور دیگر تحمل خلأهای بیشتر را ندارد و امیدواریم به زودی راه حلی برای آن پیدا شود./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر