گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

رئیس تایوان رزمایش چین را «غیر مسئولانه» خواند

رئیس تایوان در واکنش به رزمایش سه روزه چین در اطراف این جزیره، اعلام کرد این رزمایش غیر مسئولانه بود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۲ - ۲۲ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 11
کد خبر: ۱۷۹۲۸۴

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت دفاع تایوان امروز (سه‌شنبه) پس از پایان سه روز رزمایش چین اعلام کرد که هواپیما‌های جنگی و کشتی‌های نیروی دریایی این کشور همچنان در آب‌های اطراف تایوان هستند.

 

براساس گزارش رویترز، چین رزمایش خود را روز شنبه پس از بازگشت تسای به تایپه از سفر لس آنجلس و دیدار با کوین مک کارتی، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا، آغاز کرد.

 

چین که به آمریکا هشدار داده بود به تسای اجازه ملاقات با مک کارتی را ندهد، از انجام این دیدار به خشمگین شده و به تمرینات نظامی خود اطراف تایوان ادامه می‌دهد.

 

اگرچه چین دوشنبه شب اعلام کرد که رزمایش‌ها پایان یافته است، اما وزارت دفاع تایوان اعلام کرد که ۹ کشتی چینی و ۲۶ هواپیما از جمله جنگنده‌های J-۱۶ و Su-۳۰ را در اواخر صبح سه شنبه در حال انجام گشت زنی‌ در اطراف جزیره مشاهده کرده است.

 

از سویی دیگر نیروی هوایی تایوان، نیروی دریایی و خدمه موشکی مستقر در ساحل از نزدیک در حال نظارت این اقدامات چین هستند. دولت تایوان بار‌ها این رزمایش‌ها را محکوم کرده است، اما ادعا کرد ه است باعث تشدید یا تحریک آن نخواهد شد.

 

کمی قبل از نیمه شب دوشنبه، تسای اینگ ون، رئیس تایوان در صفحه فیس بوک خود نوشت: به عنوان رئیس جمهور، من نماینده کشورم در جهان هستم و سفر‌های من به خارج، از جمله سفر به آمریکا، جدید نیست و انتظار مردم تایوان است.

 

او در ادامه مدعی شد: با این حال، چین از این برای راه اندازی مانور‌های نظامی استفاده کرد که باعث بی ثباتی در تایوان و منطقه شد. این یک نگرش مسئولانه برای یک کشور بزرگ در منطقه نیست.

 

چین حملات دقیق و محاصره تایوان را در طول رزمایش شبیه‌سازی کرد و ده‌ها جت جنگنده و بمب‌افکن را فرستاد. وزارت دفاع تایوان اعلام کرد که روز دوشنبه ۹۱ هواپیمای ارتش چین در ماموریت‌هایی در اطراف جزیره پرواز کردند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر