دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟ ماجرای ورود بازرسان آژانس به ایران چیست؟ منبع آگاه: صرف شدن پول‌های بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای موافقت خواهد کرد پاکستان: توافق ایران و آمریکا، به معنای پایان سیاسی نتانیاهو است وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند

کریمه: برای مقابله با حمله اوکراین آماده‌ایم

کریمه: برای مقابله با حمله اوکراین آماده‌ایم «سرگئی آکسیونوف»، رهبر انتصابی روسیه در شبه‌جزیره کریمه بر آمادگی این منطقه برای مقابله با یک ضدحمله قریب الوقوع ارتش اوکراین از جمله با به کارگیری مواضع دفاعی تقویت شده توسط ارتش روسیه تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۱ - ۲۲ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 11
کد خبر: ۱۷۹۴۲۵

به گزارش راهبرد معاصر سرگئی آکسیونوف در گفتگو با خبرنگاران بیان داشت، نیروهای ارتش روسیه در این شبه جزیره «استحکامات دفاعی جامع و مدرن» ایجاد کرده و نیرو ها و تجهیزاتی «فراتر از حد کافی» را با هدف دفع حمله احتمالی اوکراین در اختیار دارند.

به نوشته خبرگزاری «پرس اسوسیشن» او خاطر نشان کرد: «ما نمی‌توانیم دشمن را دست کم بگیریم اما ما قطعا می‌توانیم بگوییم که آماده هستیم و هیچ فاجعه ای وجود نخواهد داشت.»

این اظهارنظرهای او چند روز بعد از آن مطرح شد که «ولودیمیر زلنسکی»، رئیس جمهور اوکراین تهدید کرد که قصد بازپس‌گیری شبه جزیره کریمه در دریای سیاه که در سال ۲۰۱۴ به روسیه پیوست را دارد.

آکسیونوف ماه نوامبر گذشته شروع یک عملیات استحکام مواضع دفاعی در شبه جزیره کریمه را بدون ارائه جزئیات بیشتری اعلام کرد. او در یک نشست امنیتی به ریاست «ولادیمیر پوتین»، رئیس جمهور روسیه در ماه فوریه درباره این عملیات گفت که تا ماه آوریل به پایان می‌رسد.

به نوشته خبرگزاری پرس اسوسیشن، تصاویر ماهواره‌ای که چند روز پیش منتشر شدند یک مجموعه از کانال ها و دیگر استحکامات دفاعی حفر شده در نزدیکی شهر «مدودیوکا»، شهر کوچکی در نزدیکی یک گذرگاه بین شبه جزیره کریمه و اوکراین، را نشان دادند. این استحکامات حاکی از برآورد روسیه درباره حمله احتمالی اوکراین به آنجا است.

تحلیلگران نظامی اعلام کرده‌اند طبق انتظار آنها، کی‌یف مترصد استفاده از خوب شدن شرایط آب‌وهوا برای به دست گرفتن ابتکارعمل جنگ بوده و قصد به کارگیری مجموعه تسلیحات جدیدی شامل تانکها که از غرب دریافت کرده و سربازانش که به تازگی توسط غرب آموزش دیدند را دارد.

از سوی دیگر نیروهای اوکراینی احتمالا با نیت عبور از یک کریدور زمینی بین روسیه و کریمه، تلاش خواهند کرد از مبدا «زاپوریژیا» به سمت «ملیتوپول» و دریای آزوف بروند.

کرملین تاکید کرده، کی‌یف باید حاکمیت مسکو بر شبه‌جزیره کریمه و الحاق چهار استان سابق اوکراین به روسیه شامل «دونتسک»، «لوهانسک»، «خرسون» و «زاپوریژیا» را به رسمیت بشناسد.

اوکراین با تهدید به اینکه قصد دارد روسها را از همه مناطق تحت کنترل آنها بیرون براند مانع برگزاری هرگونه مذاکرات با مسکو شده است./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار