تخت روانچی‏: عمان یک همسایه قابل اعتماد و یک شریک اساسی است کمیسرعالی حقوق بشر سازمان ملل: حملات آمریکا در کارائیب غیرقانونی است آمریکا به دنبال حملات هوایی به داخل خاک ونزوئلا طرح ترامپ برای ساخت یک سالن رقص جدید در کاخ سفید یورش صهیونیست‌ها به کرانه باختری/ شهادت یک جوان فلسطینی در رام‌الله هشدار سازمان ملل درباره خطر گسترش جنگ در سودان/ هیچ منطقه‌ای امن نیست فرد شماره ۲ تحریک طالبان پاکستان کشته شد واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای دیدار مقام ارشد انصارلله با تخت روانچی پاسخ جنبش انصارالله به تهدید اسرائیل کاتس: «اجازه نمی‌دهیم جنایتکار ما را تهدید کند» رایزنی تخت روانچی با وزیر خارجه عمان واکنش تهدیدآمیز مسکو به احیای آزمایش‌های اتمی آمریکا شی: درباره مسائل تجاری با آمریکا به اتفاق‌نظر رسیدیم مدودف: «پوزیدون» یک سلاح آخرالزمانی است طرح خاموش آنکارا برای تسلط بر آسیای میانه

حمله موشکی اوکراین به دونتسک

ارتش اوکراین در شب عید پاک بیش از 20 موشک به مناطق غیرنظامی دونتسک شلیک کرد که در نتیجه آن یک نفر جان خود را از دست داد و دست‌کم 6 نفر دیگر نیز زخمی شدند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۸ - ۲۷ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 16
کد خبر: ۱۷۹۹۰۹

به گزارش راهبرد معاصر، «دنیس پوشیلین» سرپرست جمهوری خلق دونتسک از حمله ارتش اوکراین به این منطقه در شب عید پاک و کشته شدن دست‌کم یک نفر و زخمی شدن 6 نفر دیگر خبر داد.

 

بنا بر گزارش خبرگزاری روسی اسپوتنیک، در حالیکه عبادت‌کنندگان برای برگزاری مراسم عید پاک در کلیسای جامع در مرکز شهر دونتسک حضور پیدا کرده بودند، ارتش اوکراین بیش از 20 موشک به منطقه غیرنظامیان شلیک کرد که برخی از این موشک‌ها در نزدیکی کلیسای جامع فرود آمدند.

 

مقام‌های محلی در این خصوص گفتند که در جریان گلوله باران نیروهای اوکراین به مرکز دونتسک، در نزدیکی کلیسای جامع که در آن مراسم عید پاک برگزار می‌شد، یک موشک سقوط کرد و مردم مجبور به تخلیه کلیسا شدند.

 

در پی حملات موشکی ارتش اوکراین به دونتسک دست‌کم یک نفر جان خود را از دست داد و 6 نفر دیگر از جمله شماس کلیسا زخمی شدند.

 

مقام‌های محلی اعلام کردند که یکی از موشک‌های ارتش اوکراین مستقیماً به یک مهدکودک برخورد کرد که در نتیجه آن ساختمان این مکان به طور کامل تخریب شد.

 

ویدئوهای منتشر شده در شبکه های اجتماعی، لحظه هولناک از حملات مهیب ارتش اوکراین به مناطق مسکونی دونتسک را نشان می‌دهد به طوریکه دود فضای اطراف کلیسایی در «اوچرتنینو» دونتسک را فرا گرفته است.

 

در فوریه سال گذشته میلادی، ارتش روسیه با هدف نازی زدایی و خلع سلاح اوکراین، عملیات نظامی ویژه در این کشور اروپایی را آغاز کرد و از آن زمان کشورهای غربی با تشدید فشار تحریم‌های روسیه و ارسال انواع سلاح‌ها به کی‌یف به آتش ناآرامی‌ها در اوکراین دامن زده‌اند./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار