القسام امشب جسد اسیر اسرائیلی را تحویل می‌دهد معاون وزیر خارجه روسیه: هیچ بی‌اعتمادی بین تهران و مسکو وجود ندارد ترامپ نامزدی در انتخابات ۲۰۲۸ به‌عنوان معاون رئیس‌جمهوری را رد کرد ممانعت اسرائیل از سفر هیأت جنبش فتح به مصر وزیر خارجه کره شمالی با پوتین دیدار کرد ابوالغیط خبر داد: توافق اتمی جدید آمریکا و اسرائیل افشای دستبرد آمریکا در پرونده ترور شیرین ابو عاقله نعیم قاسم: حزب‌الله محکم و پابرجاست/حمله به منزل نتانیاهو دستاورد اطلاعاتی بود/امام خامنه‌ای حمایت تمام عیاری به عمل آوردند سناتور جمهوری‌خواه: حمله زمینی آمریکا به ونزوئلا بسیار محتمل است ترامپ: بحران افغانستان و پاکستان را خیلی سریع حل خواهم کرد ارتش اسرائیل مدعی ترور علی الموسوی یکی از فرماندهان حزب‌الله شد گفت‌وگوی فیدان و رئیس الحشد الشعبی عراق ۴ کشته و ۲۰ زخمی بر اثر انفجار مخازن سوخت در بصره الجولانی به ریاض می‌رود کشته شدن ۲۵ تروریست در مرز با افغانستان

پنتاگون:آمریکا تمرکز خود را بر رقابت با چین قرار خواهد داد

معاون وزیر دفاع آمریکا گفت که با وجود بحران اوکراین و ارسال تسلیحات به نیروهای اوکراینی، آمریکا تمرکز خود را بر رقابت با چین در اقیانوس آرام قرار خواهد داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۰ - ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 April 26
کد خبر: ۱۸۱۳۶۱

به گزارش راهبرد معاصر «کاتلین هیکس» که با بلومبرگ صحبت می‌کرد،‌گفت: «ما راهبرد واضحی داریم که بر روی چین متمرکز بوده و هیچگاه اقدام به موازنه بی هدف بین دو عرصه مختلف نخواهیم پرداخت».

معاون وزیر دفاع آمریکا به ارزیابی‌های پیشین واشنگتن اشاره کرد که بر اساس آن چین در آینده نزدیک قصدی برای حمله به تایوان ندارد.

هیکس اضافه کرد: «تمرکز ما بر این موضوع است که اقدامی نکنیم که مقامات چین احساس خطر کرده و اقداماتی انجام دهند که منافع آمریکا را تهدید کند».

پیشتر نیز جوزپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا از این اتحادیه خواست تا با ایفای نقش سازنده مانع از تقابل و رویارویی آمریکا و چین شود.

بر اساس گزارش خبرگزاری تاس به نقل از لوموند، رئیس دیپلماسی اتحادیه اروپا با این حال گفت، بدیهی است که چین رقیب اقتصادی بزرگ است مانند آمریکا و دیگر کشورهای بزرگ.

پیش از این امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهور فرانسه نیز درباره تنش میان پکن و واشنگتن گفته بود، اروپا نفعی از دمیدن به آتش درگیری‌ها در تایوان ندارد و باید به یک «قطب سوم» مستقل از پکن و واشنگتن تبدیل شود. این اظهارات با انتقادات زیادی در غرب علیه رئیس جمهور فرانسه تبدیل شد.

رئیس جمهور فرانسه اخیر در مسیر بازگشت از سفر خود به چین در مصاحبه خبری اعلام کرد: «اروپا باید در برابر فشارها برای تبدیل شدن به "دنباله‌روهای آمریکا"، مقاومت کند». او همچنین تاکید کرد که «خطر بزرگی که اروپا را تهدید می‌کند، گرفتار شدن در بحران‌هایی است که برای ما نیست»./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار