شرایط برای خریداران مسکن سخت‌تر شد/ قیمت وام مسکن چقدر افزایش پیدا کرد؟ عصر قدرت کریدوری؛ وقتی جهان دوباره ارزش راه را کشف می‌کند وزیر راه: ایران به بن‌بست نمی‌رسد/چرا آزادراه حرم تا حرم مهم است؟ وزیر نیرو: 20 هزار مگاوات ناترازی برق برطرف شده است راز عدم تحقق نفت 200 دلاری؛ چین واقعاً قیمت نفت را کنترل کرد؟ سرمایه‌گذاری 30همتی در اینچه‌برون/5برنامه توسعه ای برای کریدور شرق خزر قیمت گوشت گوسفند اعلام شد/ هر کیلو گوشت وارداتی چند دلار برای ایرانی‌ها تمام می‌شود؟ قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / دلار ۶ پله بالا رفت + جدول قیمت نفت از ۱۰۰ دلار گذشت افزایش مبلغ کالابرگ به کجا رسید؟ افزایش حقوق کارگران نهایی شد؟ قطعنامه ضدایرانی شورای حکام تصویب شد / پرونده ایران پس از ۲۰ سال به شورای امنیت رفت قیمت طلا امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / هر گرم طلا ۸۱۱ هزار تومان گران شد + جدول قیمت سکه امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / سکه ۲۴۱ میلیون تومان شد + جدول شرایط فروش ۳ محصول زاوینا موتور آخرین قیمت سکه امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ / جزییات قیمت انواع سکه‌ها

جزئیات ثبت‌نام نوزادان متولد ۱۴۰۱ برای دریافت سهام

جزئیات ثبت‌نام نوزادان متولد ۱۴۰۱ برای دریافت سهام تعداد ثبت‌نام کنندگان در سامانه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت به منظور دریافت سهام نوزادان متولد سال ۱۴۰۱ تا دیروز ۲۲۴ هزار و ۶۳۳ نفر بوده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۲ - ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 01
کد خبر: ۱۸۱۹۱۸

به گزارش راهبرد معاصر، بنا بر اعلام وزارت اقتصاد، از ابتدای اردیبهشت ماه ثبت‌نام والدین متولدین 1401 برای دریافت سهام نوزادان در راستای اجرای ماده 11 قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت آغاز شده است، و طبق آخرین اطلاعات دریافتی، تعداد ثبت‌نام کنندگان در سامانه جوانی جمعیت تا روز دوشنبه(10 اردیبهشت ماه) 224 هزار و 633 نفر بوده و از این تعداد 205 هزار و 916 ثبت نام کننده اقدام به انتخاب صندوق کرده اند.

 

واگذاری سهام صندوق‌های قابل معامله در بورس برای متولدین 1401 در حال انجام است و با توجه به اینکه سود این اوراق نیز به حساب واریز خواهد شد، انتظار می‌رود با پس‌انداز سود سالانه سهام‌های اختصاص داده شده و رشد قیمت آنها در پایان 24 سالگی، مشمولان با سرمایه اولیه مطلوبی در بازار بورس به فعالیت خود ادامه دهند.

 

لازم به یادآوری است که بودجه اختصاص داده شده در بند (ر) تبصره 2 قانون بودجه سال 1401 به این منظور در تاریخ 27 اسفند ماه سال گذشته، به مبلغ 600 میلیارد تومان به تعداد 400 هزار والد تخصیص داده شده است.

 

متولدین نیز به شرح ماه تولد از ابتدای سال 1401 برای ثبت‌نام توسط والدین فراخوان می‌شوند که در حال حاضر برای متولدین سه ماه نخست امکان ثبت‌نام وجود دارد و برای متولدین سه فصل دیگر به زودی جدول زمان‌بندی برای ثبت‌نام اعلام خواهد شد.

 

ماده 11 قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت از مهر ماه 1400 لازم الاجرا بوده اما علت عدم اجرا برای متولدین 1400، آماده نشدن دستورالعمل اجرایی به دلیل پیچیده بودن فرآیند اجرا بوده است.در حال حاضر اعتبار لازم برای متولدین 1401 تخصیص داده شده و به محض تخصیص اعتبار برای متولدین 1400 و 1402، فرآیند ثبت‌نام آنها نیز اعلام خواهد شد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار