کشف دستگاه جاسوسی اسرائیل توسط ارتش لبنان گزارش‌های اطلاعاتی آمریکا؛ اهداف پوتین در اوکراین همچنان پابرجاست تشدید شکاف در دولت مستعفی یمن؛ وزرا در عدن به شورای انتقالی جنوب پیوستند تردید‌ها درباره همراهی ترامپ با ماجراجویی جدید نتانیاهو علیه ایران سناتور آمریکایی: احتمال کمی برای خلع سلاح حماس وجود دارد رایزنی وزیران خارجه ایران و پاکستان درباره آخرین تحولات منطقه حمله عربستان به مناطق مرزی یمن نماینده حزب‌الله: در قاموس ما جایی برای تسلیم شدن نیست/ حق دفاع مشروع از خود را داریم روسیه، مذاکره مستقیم با اوکراین را رد کرد سازمان ملل: داعش در افغانستان ۲۰۰۰ نیرو دارد وزیر دفاع ونزوئلا: در حال جنگ با دروغ، افترا و تهدید نظامی آمریکا هستیم تهدید وزیر اسرائیل به عملیات نظامی علیه غزه و لبنان پیش از انتخابات این رژیم مذاکره‌کننده روس در امور اوکراین وارد میامی آمریکا شد بیانیه مشترک آمریکا، قطر، مصر و ترکیه از پیشرفت در روند توافق غزه رسانه آمریکایی: حملات علیه داعش در سوریه ممکن است چند هفته ادامه داشته باشد

یک حمله ائتلاف سعودی در جنوب غرب یمن ناکام ماند

شبه نظامیان وابسته به ائتلاف سعودی امروز (شنبه) تلاش داشتند از سه محور به مواضع نیروهای انصارالله و ارتش یمن در جنوب غرب یمن حمله کنند که ناکام ماندند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۶ - ۱۲ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 03
کد خبر: ۱۸۱۹۲

به گزارش راهبرد معاصر ، یک منبع نظامی در استان «تعز» در جنوب غرب یمن گفت که نیروهای ائتلاف سعودی تلاش داشتند از سه محور در شهرستان «المعافر» به مواضع نیروهای انصارالله و ارتش یمن حمله کنند که با شکست مواجه شدند.

 

به نوشته پایگاه خبری شبکه المسیره، او گفت که در پاتک نیروهای یمنی، خسارات جانی و لجستیکی فراوانی به نیروهای متجاوز وارد شد.

پیش از حمله شبه نظامیان وابسته به ائتلاف سعودی، نیروهای ارتش و کمیته‌های مردمی روز جمعه (دیروز) توانسته بودند با حمله به مواضع شبه نظامیان در منطقه «پیر باشا» تعدادی از آنها را کشته و خودروهایشان را منهدم کنند.

 

یگان موشکی ارتش یمن نیز روز گذشته پایگاه «خالد» در شهرستان «موزیع» واقع در استان «تعز» را هدف قرار دارد که تعدادی کشته و زخمی از شبه نظامیان برجای گذاشت.

استان «تعز» تا پیش از اعلام تصمیم امارات برای خروج از یمن، مقر اصلی فرماندهی این کشور در غرب یمن محسوب می‌شد. در تاریخ ۱۸ تیر گذشته منابع مطلع در جنوب یمن خبر دادند که امارات متحده عربی مقر فرماندهی خود در ساحل غربی یمن در شهر «المخا» واقع در استان «تعز» را به عربستان سعودی واگذا کرده است.

 

در این میان اختلافات درونی میان شبه نظامیان و جریان‌های مختلف در استان «تعز» در روزهای گذشته خبرساز شده است. یک منبع امنیتی روز پنجشنبه گذشته از درگیری‌های شدید میان نیروهای تیپ ۱۷ و تیپ پنجم گارد ریاست‌جمهوری در منطقه «الضباب» تعز خبر داد که چندین نفر از جمله یک کودک در این درگیری کشته شدند.

 

از سوی دیگر نیروهای وفادار به امارات، اعضای اخوان‌المسلمین استان تعز را متهم می‌کنند که در نماز جمعه روز گذشته، در یک تشییع جنازه نمادین کشته شدگان حمله موشکی انصارالله به اردوگاه «الجلاء» در «عدن» را مورد تمسخر قرار داده‌اند.

منبع : فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار