پیش‌بینی وضعیت هوای تهران طی ۵ روز آینده کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است

تاکید بر ممنوعیت شهریه‌های خارج از عرف مدارس غیردولتی

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و مشارکت‌های مردمی با تأکید بر اینکه شهریه مدارس غیردولتی باید متناسب با تاب‌آوری مردم کنترل شود، گفت: باید جلوی شهریه‌های خارج از عرف گرفته شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۶ - ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 01
کد خبر: ۱۸۱۹۳۴

به گزارش راهبرد معاصر، احمد محمود زاده رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش در مصاحبه با برنامه «صبح و گفت‌وگو» رادیو گفت‌وگو درباره شهریه مدارس غیردولتی، اظهار کرد: معمولاً اقدامات خوبی که در حوزه مدارس غیردولتی انجام می‌شود مورد رصد رسانه‌ای قرار نمی‌گیرد و بیشتر مشکلات، نارسایی‌ها و تناقضات در سطح 18 هزار مدرسه غیردولتی برجسته می‌شود.

 

وی با اشاره به ضرورت پیاده‌سازی رویکردهای فرهنگی و تربیتی در مدارس غیردولتی، افزود: چه بپذیریم و چه نپذیریم بخشی از جریان تربیت در کشور در مدارس غیردولتی شکل می‌گیرد؛ البته در این زمینه دو نوع رویکرد وجود دارد؛ عده‌ای معتقدند این مدارس به تحقق بخشی از عدالت تربیتی و آموزشی در سطح کشور کمک می‌کنند و عده‌ای هم اعتقاد دارند این مدارس منجر به افزایش فاصله طبقاتی می‌شوند.

 

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: در تلاشیم تا این فضا تلطیف شده و با استفاده از ظرفیت این نوع مدارس و مبتنی بر رویکردهای تربیتی و فرهنگی، کارهای اساسی در حوزه آموزش و پرورش انجام شود.

 

وی از برنامه‌ریزی در حوزه حکمرانی نیروی انسانی و حکمرانی تألیف و محتوای کتب درسی و کمک آموزشی خبر داد و گفت: در حال حاضر رویکردهای تربیتی و فرهنگی و آموزشی در مدارس غیردولتی حاکم شده و معتقدم که شاخصه‌های مدرسه صالح مربوط به سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در بخشی از این مدارس در حال رخ دادن است.

 

محمود زاده با تأکید بر اینکه شهریه مدارس غیردولتی باید متناسب با تاب‌آوری مردم کنترل شود، اظهار کرد: باید جلوی شهریه‌های خارج از عرف گرفته شود و رسانه و مطبوعات نیز باید کمک کنند تا مسیر درست مدارس غیردولتی به جامعه انعکاس داده شود؛ اگر خانواده‌ها هم همراهی کنند مسلماً هم جریان تربیتی و فرهنگی در این مدارس شکل می‌پذیرد و هم سیاست‌های وزارتخانه در این مسیر اجرایی خواهد شد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار