ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

آمریکا: آماده گفتگو با چین هستیم

سفیر آمریکا در چین از آمادگی کشورش به منظور گفتگو با پکن خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۸ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 02
کد خبر: ۱۸۲۲۵۱

به گزارش راهبرد معاصر ظهور چین در شرق آسیا بزرگترین تهدید برای امنیت ملی آمریکا محسوب می‌شود و واشنگتن می‌کوشد همان سیاست مهاری را که در طول جنگ سرد علیه اتحاد جماهیر شوروی اعمال کرد علیه پکن اجرایی کند. با این حال، مقامات آمریکایی می‌کوشند در ظاهر امر خود را مقید به مذاکره و گفتگو نشان دهند.

به گزارش تل تریدر، نیکلاس برنز، سفیر آمریکا در پکن امروز (سه شنبه) مدعی شد واشنگتن آماده گفتگو با چین است. ایالات متحده تاکید دارد باز نگه داشتن خطوط ارتباطی با پکن بسیار مهم است.

سفیر آمریکا در مصاحبه با مرکز استیمسون با تاکید بر اهمیت روابط میان دو طرف، خاطر نشان ساخت: ما به کانال‌های بهتر میان دو طرف و راه‌های ارتباطی عمیق‌تر نیازمندیم.

این مقام آمریکایی با اشاره به روابط سرد فعلی میان دو طرف مدعی شد پیش از ورود بالون تجسسی چین به آسمان ایالات متحده، دو کشور الگوی ارتباطی خوبی داشتند.

جان مرشایمر، بزرگترین استراتژیست حال حاضر جهان سیاست تعامل آمریکا با چین پس از پایان جنگ سرد و فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی را اشتباه بزرگ دانسته و بر این باور است کاخ سفید با سیاست‌های خارجی غلط خود باعث تقویت چین و ظهور این کشور به عنوان یک قدرت همتراز خود در شرق آسیا شد.

از زمان دونالد ترامپ، رئیس جمهور پیشین آمریکا در سال ۲۰۱۷ واشنگتن اقدام به تغییر سیاست خود در قبال چین از سیاست تعامل به سیاست تقابل کرد. گرچه پکن امیدوار بود با ورود بایدن به کاخ سفید روابط میان دو طرف بار دیگر رو به بهبودی رود، اما رئیس جمهور دموکرات آمریکا نیز همان سیاست ترامپ را علیه چین در پیش گرفته است./باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
آخرین اخبار