آمریکا: آماده گفتگو با چین هستیم-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

آمریکا: آماده گفتگو با چین هستیم

سفیر آمریکا در چین از آمادگی کشورش به منظور گفتگو با پکن خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۸ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 02
کد خبر: ۱۸۲۲۵۱

به گزارش راهبرد معاصر ظهور چین در شرق آسیا بزرگترین تهدید برای امنیت ملی آمریکا محسوب می‌شود و واشنگتن می‌کوشد همان سیاست مهاری را که در طول جنگ سرد علیه اتحاد جماهیر شوروی اعمال کرد علیه پکن اجرایی کند. با این حال، مقامات آمریکایی می‌کوشند در ظاهر امر خود را مقید به مذاکره و گفتگو نشان دهند.

به گزارش تل تریدر، نیکلاس برنز، سفیر آمریکا در پکن امروز (سه شنبه) مدعی شد واشنگتن آماده گفتگو با چین است. ایالات متحده تاکید دارد باز نگه داشتن خطوط ارتباطی با پکن بسیار مهم است.

سفیر آمریکا در مصاحبه با مرکز استیمسون با تاکید بر اهمیت روابط میان دو طرف، خاطر نشان ساخت: ما به کانال‌های بهتر میان دو طرف و راه‌های ارتباطی عمیق‌تر نیازمندیم.

این مقام آمریکایی با اشاره به روابط سرد فعلی میان دو طرف مدعی شد پیش از ورود بالون تجسسی چین به آسمان ایالات متحده، دو کشور الگوی ارتباطی خوبی داشتند.

جان مرشایمر، بزرگترین استراتژیست حال حاضر جهان سیاست تعامل آمریکا با چین پس از پایان جنگ سرد و فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی را اشتباه بزرگ دانسته و بر این باور است کاخ سفید با سیاست‌های خارجی غلط خود باعث تقویت چین و ظهور این کشور به عنوان یک قدرت همتراز خود در شرق آسیا شد.

از زمان دونالد ترامپ، رئیس جمهور پیشین آمریکا در سال ۲۰۱۷ واشنگتن اقدام به تغییر سیاست خود در قبال چین از سیاست تعامل به سیاست تقابل کرد. گرچه پکن امیدوار بود با ورود بایدن به کاخ سفید روابط میان دو طرف بار دیگر رو به بهبودی رود، اما رئیس جمهور دموکرات آمریکا نیز همان سیاست ترامپ را علیه چین در پیش گرفته است./باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر