علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد

هشدار ستاد مشترک ارتش آمریکا درباره ائتلاف نظامی روسیه و چین

هشدار ستاد مشترک ارتش آمریکا درباره ائتلاف نظامی روسیه و چین رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا روز سه‌شنبه درباره ائتلاف نظامی میان روسیه و چین هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۵ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 02
کد خبر: ۱۸۲۲۵۸

به گزارش راهبرد معاصر «مارک میلی» در سخنانی گفت: «آمریکا حداکثر تلاش خود را به کار خواهد بست تا مانع از ائتلاف نظامی راهبردی میان روسیه و چین شود».

چند روز پیش بود که «سرگئی شویگو» وزیر دفاع فدراسیون گفته بود که علی‌رغم تلاش‌های آمریکا برای حفظ نظام سلطه، جهان چندقطبی در حال شکل‌گیری است.

وی با بیان اینکه غرب باعث نابودی توافقات اصلی در زمینه کنترل تسلیحات و روند اعتمادسازی شده، اظهار داشت:‌ «آمریکا و متحدانش در تلاش برای حفظ سلطه جهانی، باعث تضعیف ساختار امنیت جهانی شده‌اند».

وزیر دفاع روسیه ضمن اشاره به تلاش آمریکا برای تغییر نظام روابط بین دولت‌ها از طریق تهدید و ایجاد ائتلاف‌هایی تحت کنترل خود، هشدار داد: « ایالات متحده و متحدانش سعی دارند تا کشورها را به تقابل نظامی با روسیه و چین تحریک کنند».

طبق این گزارش، شویگو تصریح کرد: «هدف واقعی غرب از جنگ در اوکراین، شکست راهبردی روسیه، ایجاد تهدید برای چین و حفظ موقعیت انحصاری خود در جهان است».

وی با بیان اینکه تلاش غرب برای فشار به متحدان روسیه جهت منزوی‌کردن مسکو با شکست مواجه خواهد شد، افزود: «تقویت نقش سازمان همکاری شانگهای به‌عنوان یکی از ارکان نظام بین‌المللی چند قطبی جدید، مهم است».

پیش از این نیز «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین با بیان اینکه سازمان پیمان آتلانتیک شمالی ماهیت تهاجمی خود را نشان داده، گفته بود که ناتو یک ائتلاف متجاوز و ناقض امنیت روسیه است./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار