وضعیت آب و هوای تهران تا پایان هفته/ هوا تا چند درجه گرم‌تر می‌شود؟ زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟

شناسایی ۲۹۲ بیمار جدید کرونایی در کشور/ ۱۱ نفر فوت شدند

شناسایی ۲۹۲ بیمار جدید کرونایی در کشور/ ۱۱ نفر فوت شدند مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت اعلام کرد: از دیروز تا امروز ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ و بر اساس معیار‌های قطعی تشخیصی، ۲۹۲ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شدند و ۱۴۹ نفر از آن‌ها بستری شدند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۰ - ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 05
کد خبر: ۱۸۲۶۴۰

به گزارش راهبرد معاصر، مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت اعلام کرد: تا کنون ۶۵ میلیون و ۲۱۶ هزار و ۸۵۱ نفر دُز اول، ۵۸ میلیون و ۶۱۲ هزار و ۵۷۱ نفر دُز دوم و ۳۱ میلیون و ۶۹۵ هزار و ۱۰۷ نفر، دُز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کرده‌اند و مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به ۱۵۵ میلیون و ۵۲۴ هزار و ۵۲۹ دُز رسید.

از دیروز تا امروز ۱۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۲۹۲ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۱۴۹ نفر از آنها بستری شدند که مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۶۰۹ هزار و ۷۸۳ نفر رسید.

️متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۱ نفر از بیماران کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۶ هزار و ۱۵۵ رسید. 

خوشبختانه تاکنون ۷ میلیون ۳۶۱ هزار و ۱۴۷ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده‌اند.

۵۲۴ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۵۶ میلیون و ۴۴۱ هزار و ۷۷ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار