خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا

واکنش انگلیس به اعدام تروریست تحت حمایت سوئد

واکنش انگلیس به اعدام تروریست تحت حمایت سوئد وزیر خارجه انگلیس علیه اعدام «حبیب اسیود» سرکرده گروهک تروریستی حرکة‌النضال و طراح اصلی حمله تروریستی به رژه نیرو‌های مسلح در سال ۱۳۹۷ موضعگیری کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۸ - ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 07
کد خبر: ۱۸۲۸۹۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ در ادامه حمایت‌های انگلیس از تروریست‌ها و جاسوسان این کشور، «جیمز کلورلی» وزیر خارجه این کشور با انتشار یک بیانیه مخالفت لندن را با اعدام سرکرده گروهک تروریستی حرکة‌النضال اعلام کرد.

 

در ادامه واکنش‌های غرب به اعدام سرکرده گروهک تروریستی و تجزیه‌طلب «حرکةالنضال»، «جیمز کلورلی» وزیر خارجه انگلیس در این باره بیانیه صادر و با اعدام او مخالفت کرد.

 

حکم اعدام «حبیب فرج‌الله چعب» ملقب به «حبیب اسیود» سرکرده گروهک تروریستی و تجزیه‌طلب حرکةالنضال که چندین عملیات تروریستی را در ایران طراحی و اجرا و از این طریق افراد بی‌گناه از جمله زنان و کودکان ایرانی را قربانی کرده بود، صبح روز شنبه (دیروز) به اجرا درآمد.

 

وزیر خارجه انگلیس که کشورش سابقه حمایت از تروریست‌ها و مخالفت با اعدام جاسوسانی از قبیل «علیرضا اکبری» را دارد، در بیانیه خود علیه اعدام حبیب اسیود موضعگیری کرد.

 

جیمز کلورلی در این بیانیه تصریح کرد: «من از خبر اعدام حبیب چعب (تبعه) سوئدی-ایرانی دوتابعیتی از سوی رژیم ایران شوکه شدم. بریتانیا به شدت با حکم اعدام مخالف است. ما از رژیم (ایران) می‌خواهیم همین الان همه اعدام‌ها را متوقف کند».

 

وزیر خارجه انگلیس در مخالفت با اعدام سرکرده گروهک تروریستی حرکةالنضال، از سوئد حمایت کرد و افزود: «ما به همکاری با سوئد و دیگر شرکا برای پاسخگو کردن این رژیم ادامه خواهیم داد».

 

روز گذشته، وزارت خارجه سوئد در بیانیه‌ای در حمایت از حبیب اسیود، محکومیت اعدام او را محکوم و اعتراض خود را به سفیر ایران منتقل کرد.

 

اسیود از سال ۱۳۸۴ (۲۰۰۵) سرکردگی گروهک تروریستی حرکةالنضال را تحت حمایت چند سرویس جاسوسی از جمله موساد و ساپو (سرویس جاسوسی کشور سوئد) و بعضی کشور‌های منطقه برعهده گرفت و در نتیجه اقدامات تروریستی و خونبار این گروهک، بیش از ۴۵۰ نفر از شهروندان ایرانی شهید یا مجروح شدند.

 

بیشترین تمرکز و فعالیت‌های این گروهک تروریستی بر روی عملیات‌های تخریبی، ترور و بمب‌گذاری در منطقه جنوب غرب ایران به خصوص استان خوزستان، تلاش برای ناامن‌سازی این استان و در نهایت، ترغیب برای جداسازی آن از ایران بوده است.

 

حمله تروریستی به رژه نیرو‌های نظامی و انتظامی در ۳۱ شهریور ماه سال ۱۳۹۷ در شهر اهواز و کشتار بی‌رحمانه شهروندان مظلوم و بی‌گناه خوزستانی، توسط عناصر همین گروهک تروریستی انجام شد که اعضای این گروهک تروریستی رسماً مسئولیت آن را برعهده گرفتند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار