رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن شیخ نعیم قاسم: خواهان به تعویق افتادن درخواست انحصار سلاح هستیم / دولت لبنان نباید ژاندارم اسرائیل شود سقوط ۲ بالگرد در نیوجرسی آمریکا ترامپ: رایزنی سازنده‌ای با پوتین داشتم تصویب قطعنامه علیه تل‌آویو در پارلمان سومالی بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند السودانی: تلاشی مهم را برای دیدار بین ایران و آمریکا در بغداد آغاز کرده‌ایم حضور پوتین با لباس نظامی در قرارگاه فرماندهی ارتش روسیه نفوذ ۱۰ خودروی نظامی اسرائیلی به شمال قنیطره سوریه انتخابات پیش‌رو در رهبری حماس؛ الحیه و مشعل مهم‌ترین گزینه‌های ریاست جنبش سفیر ایران در بغداد: آمریکا در حریم هوایی عراق از ایران جاسوسی می‌کند ریاض به جدایی‌طلبان یمن: صدای عقل را بر ماجراجویی غلبه دهید بازداشت ۷ نفر در ایتالیا به اتهام تامین مالی حماس پیام گروه هکری حنظله خطاب به نتانیاهو در آستانه سفر به آمریکا الحوثی: ارتباط نظام سعودی با تل‌آویو/ نبردهای آتی با اسرائیل حتمی است

واکنش انگلیس به اعدام تروریست تحت حمایت سوئد

وزیر خارجه انگلیس علیه اعدام «حبیب اسیود» سرکرده گروهک تروریستی حرکة‌النضال و طراح اصلی حمله تروریستی به رژه نیرو‌های مسلح در سال ۱۳۹۷ موضعگیری کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۸ - ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 07
کد خبر: ۱۸۲۸۹۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ در ادامه حمایت‌های انگلیس از تروریست‌ها و جاسوسان این کشور، «جیمز کلورلی» وزیر خارجه این کشور با انتشار یک بیانیه مخالفت لندن را با اعدام سرکرده گروهک تروریستی حرکة‌النضال اعلام کرد.

 

در ادامه واکنش‌های غرب به اعدام سرکرده گروهک تروریستی و تجزیه‌طلب «حرکةالنضال»، «جیمز کلورلی» وزیر خارجه انگلیس در این باره بیانیه صادر و با اعدام او مخالفت کرد.

 

حکم اعدام «حبیب فرج‌الله چعب» ملقب به «حبیب اسیود» سرکرده گروهک تروریستی و تجزیه‌طلب حرکةالنضال که چندین عملیات تروریستی را در ایران طراحی و اجرا و از این طریق افراد بی‌گناه از جمله زنان و کودکان ایرانی را قربانی کرده بود، صبح روز شنبه (دیروز) به اجرا درآمد.

 

وزیر خارجه انگلیس که کشورش سابقه حمایت از تروریست‌ها و مخالفت با اعدام جاسوسانی از قبیل «علیرضا اکبری» را دارد، در بیانیه خود علیه اعدام حبیب اسیود موضعگیری کرد.

 

جیمز کلورلی در این بیانیه تصریح کرد: «من از خبر اعدام حبیب چعب (تبعه) سوئدی-ایرانی دوتابعیتی از سوی رژیم ایران شوکه شدم. بریتانیا به شدت با حکم اعدام مخالف است. ما از رژیم (ایران) می‌خواهیم همین الان همه اعدام‌ها را متوقف کند».

 

وزیر خارجه انگلیس در مخالفت با اعدام سرکرده گروهک تروریستی حرکةالنضال، از سوئد حمایت کرد و افزود: «ما به همکاری با سوئد و دیگر شرکا برای پاسخگو کردن این رژیم ادامه خواهیم داد».

 

روز گذشته، وزارت خارجه سوئد در بیانیه‌ای در حمایت از حبیب اسیود، محکومیت اعدام او را محکوم و اعتراض خود را به سفیر ایران منتقل کرد.

 

اسیود از سال ۱۳۸۴ (۲۰۰۵) سرکردگی گروهک تروریستی حرکةالنضال را تحت حمایت چند سرویس جاسوسی از جمله موساد و ساپو (سرویس جاسوسی کشور سوئد) و بعضی کشور‌های منطقه برعهده گرفت و در نتیجه اقدامات تروریستی و خونبار این گروهک، بیش از ۴۵۰ نفر از شهروندان ایرانی شهید یا مجروح شدند.

 

بیشترین تمرکز و فعالیت‌های این گروهک تروریستی بر روی عملیات‌های تخریبی، ترور و بمب‌گذاری در منطقه جنوب غرب ایران به خصوص استان خوزستان، تلاش برای ناامن‌سازی این استان و در نهایت، ترغیب برای جداسازی آن از ایران بوده است.

 

حمله تروریستی به رژه نیرو‌های نظامی و انتظامی در ۳۱ شهریور ماه سال ۱۳۹۷ در شهر اهواز و کشتار بی‌رحمانه شهروندان مظلوم و بی‌گناه خوزستانی، توسط عناصر همین گروهک تروریستی انجام شد که اعضای این گروهک تروریستی رسماً مسئولیت آن را برعهده گرفتند./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار