شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

امضای ۳ تفاهم‌نامه هسته‌ای میان امارات و چین

سازمان انرژی هسته‌ای امارات از امضای سه یادداشت تفاهم با طرف چینی در زمینه گسترش همکاری‌های هسته‌ای خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۰ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 08
کد خبر: ۱۸۳۰۳۵

به گزارش راهبرد معاصر. سازمان انرژی هسته‌ای امارات روز یکشنبه اعلام کرد که سه یادداشت تفاهم با پژوهشکده انرژی هسته‌ای و سازمان ملی انرژی هسته‌ای چین در خارج و همچنین مؤسسه صنایع انرژی هسته‌ای این کشور امضا کرده است.

 

امارات می‌کوشد ۶ درصد از نیازهای خود به انرژی را در چارچوب طرح اعلام شده این کشور برای کاهش گازهای گلخانه‌ای تا سال ۲۰۵۰ از انرژی هسته‌ای تأمین کند.

 

این کشور پیشتر اعلام کرده بود که چین شریک اصلی امارات برای اجرای پروژه مذکور خواهد بود.

 

بر اساس این گزارش، توافق نامه‌های مذکور شامل همکاری در زمینه انرژی هسته‌ای و تعمیر و نگهداری ملزومات آن در کنار همکاری در زمینه راکتورهای خنک کننده با گاز با دمای بالا و هم چنین همکاری برای تأمین سوخت هسته‌ای و سرمایه گذاری در این زمینه خواهد بود.

 

زمانیکه پروژه ساخت نیروگاه براکه در نزدیکی ابوظبی تکمیل شود، در مجموع چهار رآکتور پنج هزار و ۶۰۰ مگاوات برق تولید خواهند کرد.

 

تقویت همکاری‌های مشترک میان امارات و چین به زمینه‌های هسته‌ای محدود نمی‌شود به طوری که اخیراً روزنامه واشنگتن‌پست مدعی شده بود که چین تأسیسات نظامی جدیدی را در خاک امارات متحده عربی ایجاد نموده است.

 

این روزنامه افزود که این تأسیسات در نزدیکی بندر ابوظبی مستقر شده و یکی از اقداماتی است که امارات برای توسعه روابط خود با چین در پیش گرفته است.

 

به نوشته واشنگتن پست، این اقدامات نگرانی فزاینده ایالات متحده آمریکا نسبت به از دست دادن شریک امنیتی دیرینه خود در خاورمیانه را برانگیخته است./ مهر

ارسال نظر