۳ طلا و ۲ نقره برای ایران در کشتی آزاد رنکینگ اتحادیه جهانی تاثیرات مخرب مصرف سیگار الکترونیکی بر لثه‌ها نسخه غذایی برای کبد چرب فواید فوق العاده شیر برای بدن آتش‌سوزی گسترده در بازار بزرگ شاهین‌شهر ادعای رسانه کره‌ای: دونده‌های ایرانی به اتهام تجاوز جنسی به یک زن کره‌ای دستگیر شدند جریمه ۱۵ میلیاردی پرسپولیس برای جذب فرشاد احمدزاده از سپاهان تعداد جانباختگان نشتی گاز در پالایشگاه شیراز به سه نفر رسید تعویض‌های طلایی لیگ بیست و چهارم فوتبال ایران جزییات انتخاب ملی پوشان اوزان ۸۲ و ۱۳۰ کیلوگرم کشتی فرنگی در مسابقات جهانی انفجار کوره ذوب فلزات در شهرک صنعتی ایلام / مصدومیت ۲ کارگر  دعوت دانشگر، مازیار زارع و رضا جعفری به کمیته اخلاق به دلیل اظهاراتشان پس از شکست در فینال جام حذفی تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی شنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ سریع‌ترین دونده ایران به فینال آسیا صعود کرد ۲ کودک در دریاچه پارک جنگلی نورآباد لرستان جان باختند

خبر خوش برای آلزایمری‌ها

محققان سومین مرحله آزمایش یک داروی تازه را پشت سرگذارده اند که به شکل قابل ملاحظه‌ای از سرعت رشد و پیشرفت بیماری آلزایمر می‌کاهد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۰ - ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 09
کد خبر: ۱۸۳۲۵۷

به گزارش راهبرد معاصر، بیماری آلزایمر توانایی‌های حرکتی و شناختی مبتلایان را به میزان زیادی کم می‌کند، اما یک داروی تازه می‌تواند به حل این مشکل کمک کند.

 

Donanemab یک داروی ایمنی آفرین است که پروتئین آمیلوئید بتا را که نشانه بیماری آلزایمر است، هدف قرار می‌دهد. هنگامی که آمیلوئید بتا در مغز تجمع می‌کند، پلاک‌های چسبناکی ایجاد می‌کند که به سلول‌های مغزی (نورون ها) آسیب می‌رساند. دونانماب یک آنتی بادی مونوکلونال تولید کرده و با هدف قرار دادن پلاک یادشده، پروتئین مضر را از بین می‌برد.

 

در آزمایش تازه ایمنی و اثربخشی دونانماب بر روی ۱۱۸۲ فرد مبتلا به علائم اولیه بیماری آلزایمر، مانند اختلالات شناختی خفیف، ارزیابی شد. این دارو با lecanemab، یکی دیگر از دارو‌های آنتی بادی مونوکلونال که آمیلوئید بتا را هدف قرار می‌دهد، مقایسه شد. اگرچه هر دو دارو به داخل ورید تجویز می‌شوند، دونانماب هر چهار هفته یک بار و لیکانامب هر دو هفته یکبار تجویز می‌شود.

 

در نهایت مشخص شد کارآیی دونانماب ۳۵ درصد بیشتر از داروی قبلی است. با این حال برای بررسی اثرات جانبی این دارو هنوز باید آزمایش‌های بیشتری انجام شود./ فارس

ارسال نظر