بیانیه فراکسیون اهل سنت مجلس درباره مراسم تشییع رهبر شهید؛ امت اسلامی در درد‌های بزرگ، به ریشه‌های مشترک خود بازمی‌گردد نقدعلی: به محض بازگشایی مجلس پیگیر قانون حجاب و عفاف خواهیم بود پیکر ۲ شهید مدافع میهن در مرودشت و سپیدان آرام گرفت برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود زمان احتمالی زیارت مزار رهبر شهید اعلام شد عارف: ایران با رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای وارد دوره‌ای نو شد پیکر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر حرم امام رضا (ع) دفن خواهد شد سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با 10 موشک بالستیک درهم کوبیده شد تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه

امیر سیاری: برای زیاده‌طلبان جایی در خلیج فارس وجود ندارد

معاون هماهنگ کننده ارتش گفت: امنیت دریا طبق قوانین بین‌المللی با کشورهای حاشیه دریاها است و برای زورمندان زیاده‌طلب جایی در پهنه ژئوپلتیکی خلیج فارس وجود ندارد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۲ - ۱۳ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 04
کد خبر: ۱۸۳۲۶

به گزارش راهبرد معاصر ، دریادار حبیب الله سیاری رئیس ستاد و معاون هماهنگ کننده ارتش در آیین افتتاحیه مسابقات نظامی بین‌المللی ۲۰۱۹ در رشته غواصی عمق به میزبانی نیروی دریایی ارتش در جزیره کیش، گفت: این مسابقات صحنه نمایش رفاقت‌ها و اشتراک‌گذاری دانش و تخصص میان کشورها و همچنین دریا، عرصه مردانگی و جوانمردی و همکاری و مشارکت است.

 

معاون هماهنگ کننده ارتش با اشاره به گردهمایی کشورهای بزرگ و موثر در دیپلماسی دفاعی در قلب آب های نیلگون خلیج فارس، افزود: جوانمردانی دریادل از کشورهای بزرگ گرد هم آمده‌اند تا پیام صلح و امید را در راهبردی ترین آب‌راه جهان به نمایش بگذارند.

 

وی همچنین با اشاره به برگزاری مسابقات نظامی ۲۰۱۹ غواصی عمق در جزیره کیش به میزبانی نیروی دریایی ارتش خاطرنشان کرد: پهنه آرام خلیج فارس و گذرگاه راهبری تنگه هرمز شاهد تلاش مردانی است که با طی مسافت‌های زیاد به این منطقه آمده‌اند تا دست در دست هم پرچم امنیت را در دل آب‌‌‌های دوستی به اهتزاز در آورند و با مخابره پیام امنیت دریا، آرامش‌خیال را به دریانوردان هدیه دهند.

 

دریادار سیاری با اشاره به میزبانی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران از کشورهای روسیه، چین، آفریقای جنوبی، ونزوئلا، سوریه و کشورهای ناظر، گفت: کشورهای مختلف با حضور در مسابقات نظامی ۲۰۱۹ در رشته غواصی عمق، توانمندی‌های تخصصی و علمی خود را در این کارگاه بزرگ آموزشی به اشتراک می‌گذارند.

 

رئیس ستاد ارتش با اشاره به توسعه فناوری ارتباطات، دریا را مهم‌ترین حوزه رقابت‌های ژئوپلتیکی برشمرد و افزود: وابستگی سایر مولفه‌های قدرت به دریا و ارتباط بی‌قید و شرط اقتصاد جهانی به امنیت دریایی، زیاده‌خواهان را بر آن داشته تا با راه‌اندازی تروریسم دریایی و نمایش ناامنی در دریاها، با اعمال قدرت، سیطره خود را بر حوزه‌های مسئولیتی سایر کشورها توسعه داده و استعمار نوین را شکل دهند.

 

معاون هماهنگ کننده ارتش تاکید کرد: امنیت دریا طبق قوانین بین‌المللی با کشورهای حاشیه دریاها است و برای زورمندان زیاده‌طلب جایی در پهنه ژئوپلتیکی خلیج فارس وجود ندارد.

منبع : فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار