نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید 

حمله هواداران عمران خان به پادگان‌ها و مراکز نظامی پاکستان

حمله هواداران عمران خان به پادگان‌ها و مراکز نظامی پاکستان منابع رسانه‌ای از آشوب و هرج و مرج در پاکستان و حمله هواداران نخست وزیر سابق این کشور به مراکز مهم نظامی خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۹ - ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 10
کد خبر: ۱۸۳۴۰۲

به گزارش راهبرد معاصر، به دنبال دستگیری «عمران خان» نخست وزیر سابق پاکستان شماری کثیری از هواداران او با حضور در خیابان‌ها به برخی مراکز دولتی و نظامی در شهرهای محتلف این کشور از جمله «راولپندی» حمله کردند.

 

نخست‌وزیر سابق پاکستان که با چند پرونده قضایی روبروست، هنگام حضور در جلسه دادگاه عالی اسلام‌آباد به منظور بررسی اتهامات فساد مالی بازداشت شد. دستیار عمران خان گفت او توسط ارتش بازداشت شده است. ساعاتی پس از دستگیری عمران خان توسط تکاوران پاکستان، حامیان وی وارد خانه فرماندهان در «لاهور» شدند.

 

به گزارش منابع خبری، شماری از هواداران عمران خان ساختمان رادیوی دولتی پاکستان را آتش زدند. منابع رسانه‌ای از حمله هواداران عمران خان به یک پایگاه نیروی هوایی این کشور در شهرک «میانوالی» خبر دادند. گفته می شود که چند تن از مقامات ارشد ارتش پاکستان در بحبوحه اعتراضات گسترده به پناهگاه ها رفته‌اند.

 

​ چند ماه است که پلیس به دنبال بازداشت این سیاستمدار بوده است. وی متهم است که اطلاعات مربوط به هدایای دریافتی را مخفی کرده و اشیای قیمتی دولتی را فروخته است.

 

عمران خان آوریل ۲۰۲۲ با رای عدم اعتماد پارلمان پاکستان از نخست‌وزیری برکنار شد. او برکناری خود از قدرت را غیرقانونی و بخشی از توطئه غربی خوانده است.

 

ارتش پاکستان روز دوشنبه به عمران خان هشدار داده بود از اتهام‌زنی خودداری کند.عمران خان یکی از مقام‌های ارشد ارتش را به تلاش برای ترور خود متهم کرده بود.

 

«خبرگزاری فرانسه» از برخورد شدید نیروهای امنیتی در پاکستان با معترضان خبر داد. همزمان با آشوب‌های سیاسی در پاکستان ارزش «روپیه» پول رایج این کشور کاهش یافت./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار