غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

پنتاگون: زلنسکی به دنبال کشاندن آمریکا به جنگ با روسیه است

مشاور سابق پنتاگون هشدار داد که «ولودمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین به دنبال کشاندن آمریکا به درگیری نظامی با روسیه است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۷ - ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 10
کد خبر: ۱۸۳۴۸۶

به گزارش راهبرد معاصر «داگلاس ماکگریگور» طی پیامی که در صفحه اختصاصی خود در یوتیوب منتشر کرده گفت: «اوکراینی‌ها بیش از 300 هزار نظامی از دست داده‌آند و تلفات آنها قابل جبران نیست».

ماکگریگور اضافه کرد: «در حال حاضر ما یک رژیم ناامید در کی‌یف داریم که هر کاری انجام خواهد داد تا آمریکا را در جنگ با روسیه در کنار خود قرار دهد».

ولادیمیر پوتین بعد از آغاز عملیات نظامی کشورش در اوکراین بارها تأکید کرده که برای حفظ امنیت روسیه از تمامی ابزارهایی که در اختیار دارد استفاده خواهد کرد.

او همچنین به طور مشخص‌تر گفته که بر مبنای دکترین امنیتی روسیه چنانچه تمامیت ارضی روسیه در معرض خطر قرار بگیرد مسکو آماده استفاده از تمامی سلاح‌هایی است که در اختیار دارد.

روسیه از ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ (پنجم اسفند ماه ۱۴۰۰) بعد از به رسمیت شناختن استقلال دو جمهوری لوهانسک و دونتسک از اوکراین، به این منطقه نیرو اعزام کرد و از آغاز «عملیات ویژه نظامی در اوکراین» خبر داد.

روسیه هدف خود از این عملیات را نازی زدایی اوکراین، خلع سلاح این کشور، رفع نگرانی‌های امنیتی خود و اجابت درخواست کمک لوهانسک و دونتسک اعلام کرده است.

دولت اوکراین اما استقلال دونتسک و لوهانسک را به رسمیت نشناخته و حضور نظامی روسیه را «تجاوز و حمله به تمامیت ارضی» خود خوانده است.

به دنبال آغاز درگیری روسیه با اوکراین، کشورهای غربی ضمن محکوم کردن مسکو و تشدید فشارهای اقتصادی، حمایت‌های همه جانبه سیاسی، مالی، تسلیحاتی از کی‌یف را در دستور کار قرار داده‌اند./فارس

ارسال نظر