سه نفر از مجروحان حادثه تروریستی چابهار به شهادت رسیدند برگزاری جلسه هیئت دولت به ریاست پزشکیان گروه هکری حنظله: تلگرام با سرویس‌های اطلاعاتی اسرائیل همکاری می‌کند مرکز نظام ایمنی هسته‌ای: در حملات دشمن نشانه‌ای از «اورانیوم تهی شده» مشاهده نشده است ۳ سناریو برای ساماندهی نیرو‌های شرکتی/۸۰۰ هزار نفر ساماندهی می‌شوند / تغییر سهم آزمون کتبی و شفاهی در استخدامی‌ها شبکه اینترنشنال به طور کامل هک شد پیام خانواده شهید حاجی‌زاده به فرمانده جدید هوافضای سپاه طرح تشدید مجازات جاسوسی برای اسرائیل به مجلس ارجاع شد سفر رئیس جمهور به آستارا پزشکیان: هوای مردم را داشته باشیم آخرین خبرها از ساماندهی نیرو‌های شرکتی سرلشکر صفوی: تاکنون چندین هزار موشک و پهپاد تولید کرده‌ایم که جای آنها مطمئن است خاکسپاری ۲۶۳ شهید حمله اسرائیل به ایران در تهران ماجرای تیراندازی خونین در گشت امنیتی همدان قائم‌پناه: سفر‌های رئیس جمهور به‌زودی از سر گرفته خواهد شد

پاسخ مثبت مجلس در مورد واردات خودرو جانبازان بالای ۵۰ درصد

رئیس فراکسیون ایثارگران مجلس شورای اسلامی با تهیه پیشنهاداتی در خصوص لایحه الحاق موادی به قانون ساماندهی صنعت خودرو اولین گام برای هموار کردن مسیر واردات خودرو برای جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر را برداشت.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۹ - ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 10
کد خبر: ۱۸۳۵۱۹

به گزارش راهبرد معاصر، از بنیاد شهید و امور ایثارگران، احمد امیرآبادی فراهانی در پی درخواست معاون حقوقی و امور مجلس بنیاد شهید و امور ایثارگران برای کمک مجلس برای تسهیل ورود خودروهای ویژه جانبازان پیشنهاداتی را در مورد لایحه الحاق موادی به قانون ساماندهی صنعت خودرو ارائه داد که امید می‌رود این پیشنهادات با همکاری دیگر نمایندگان تصویب و کام جانبازان ۵۰ درصد به بالا شیرین شود.

در پیشنهادات ارائه شده از سوی امیرآبادی به هیئت رئیسه مجلس شوای اسلامی آمده است: الحاق به کل: وزارت صنعت، معدن و تجارت و بانک مرکزی موظفند با همکاری بنیاد شهید و امور ایثارگران مجوز واردات خودرو مناسب برای جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر را هر ده سال یکبار صادر و اقدام کنند.

تبصره ۱- قیمت خودرو وارداتی تا سقف ۴۰ هزار یورو و با بهره مندی از معافیت‌های گمرکی و سود و عوارض بازرگانی.

الحاق یک تبصره به عنوان تبصره ۸ به ماده ۱۲ قانون: خودروهای وارداتی توسط جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر و یا بنیاد شهید و امور ایثارگران و شرکت‌ها و مؤسسات وابسته به نمایندگی برای افراد مذکور اعم از خودروهای نو و کارکرده که در راستای قوانین و مقررات مربوط به ایثارگران وارد می‌شوند از پرداخت کلیه حقوق دولتی اعم از حقوق گمرکی و مالیات و عوارض معافند.

الحاق به کل: کلیه حقوق دولتی اعم از حقوق گمرکی و مالیات در خصوص خودروهای وارداتی توسط ایثارگران یا بنیاد شهید و امور ایثارگران و شرکت‌ها و مؤسسات وابسته اعم از خودروهای نو و کارکرده که در راستای قوانین و مقررات مربوط به ایثارگران وارد می‌شود با نرخ صفر محاسبه شود./ ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار