شمخانی: برای مواجهه هوشمندانه با تغییرات حاصل از نظم موجود در جهان، آماده شویم-راهبرد معاصر
جانشین فرمانده کل سپاه: آتش‌بس غزه پیروزی مقاومت و تحقق وعده الهی بود شمخانی عزادار شد خطیب نماز جمعه تهران: آتش‌بس غزه پیروزی جبهه مقاومت در برابر اسرائیل است / ایران امروز ابرقدرت است نمایش اقتدار مرزبانان در رزمایش دریایی محمد رسول‌الله (ص) در سواحل دریای عمان رئیس‌جمهور وارد مسکو شد برادر سرتیم حفاظت سید ابراهیم رئیسی: برادرم مخالف سفر رئیسی به مرز ایران و آذربایجان بود توئیت روسی حساب کاربری رهبر انقلاب در آستانه سفر رئیس‌جمهور به روسیه جانشین اطلاعات سپاه: تنها ۱۳ تا ۱۵ درصد تحت تأثیر مسئله حجاب قرار گرفته‌اند دومین رهبر انجمن حجتیه درگذشت دعوت به راهپیمایی جمعه نصر و جشن پیروزی در سراسر کشور دستگیری ۱۵ تروریست در سیستان و بلوچستان/ عملیات ناتمام! رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: دشمن جرأت نگاه چپ به ایران ندارد رهبر انقلاب: صبر و ایستادگی مردم و مقاومت فلسطین، رژیم صهیونیستی را وادار به عقب‌نشینی کرد الحاق سامانه‌های موشکی جدید به ارتش/پهپاد‌های مهاجم در جاسک‌ + تصاویر بیانیه سپاه درباره آتش‌بس در غزه: حماس قهرمان از میدان مذاکره و توافق، سربلند بیرون آمد

شمخانی: برای مواجهه هوشمندانه با تغییرات حاصل از نظم موجود در جهان، آماده شویم

دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: باید برای مواجهه هوشمندانه با تغییرات حاصل از نظم موجود در جهان، آماده شویم.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۶ - ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 11
کد خبر: ۱۸۳۶۲۱

به گزارش راهبرد معاصر، علی شمخانی نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی عصر امروز (پنجشنبه) ۲۱ اردیبهشت در مراسم اختتامیه همایش بین‌المللی هندسه نظم نوین جهانی که در محل دانشگاه دفاع ملی برگزار شد، طی سخنانی با بیان اینکه جهان با سستی و دگردیسی فزاینده در نظم کهن روبرو است، گفت: وضعیت موجود ضرورت تداوم مقاومت کشورهای مستقل در برابر نظام سلطه را به ضرورتی اجتناب ناپذیر برای ایفای نقش فعال در ساختار آتی نظام بین الملل تبدیل کرده است.

 

شمخانی تاکید کرد: دکترین مناسب در این شرایط، مشارکت در حفظ نظم کهن نیست، چرا که ساختار فعلی ذاتا تامین کننده منافع قدرت‌های بزرگ است.

 

وی خاطرنشان کرد: کنش هوشمندانه برای حداکثرسازی منافع بلند مدت با بهره گیری از فرصت‌های موجود اصلی‌ترین راهبرد برای تکمیل روند قدرت سازی است.

 

دبیر شورای عالی امنیت ملی در ادامه گفت:️ موضوع هندسه نظم نوین جهانی یا به تعبیر مقام معظم رهبری پیچ تاریخی، موضوع فوق العاده با اهمیتی است که برخورد شعاری و غیر فعال با آن، کشور را از گردونه پیشرفت همه جانبه به ویژه در ابعاد اقتصادی و امنیتی باز می‌دارد.

 

دبیر شورای عالی امنیت ملی اظهار داشت: اگرچه برگزاری نشست‌های از این دست شرط لازم برای بهره گیری از دیدگاه‌های کارشناسی و دستیابی به تصویری روشن‌تر از هندسه نظم نوین جهانی است اما به طور قطع بدون برداشتن گام‌های عملی و هماهنگ از سوی مجموعه دستگاه‌های ذیربط نمی‌توان به اهداف ترسیم شده دست یافت.

 

شمخانی افزود:️ تمرکز بر این پدیده و درک و تأمل در آن ما را به ضرورت بازبینی سیاست‌ها و رویکردهای کلان، چشم انداز بلندمدت، تدابیر و ملاحظات دکترینی رهنمون می‌سازد و رسالت جدیدی را به همه ما یادآوری می‌کند.

 

وی اظهار داشت:️ به عبارت روشن‌تر، چرخش تاریخی و تغییرات بزرگ و اساسی برای ما فرصت تاریخی فراهم کرده تا خود را از مدار موجود رها کنیم و مسیر و جهتی تاریخی در راستای تحقق سریعتر آرمان‌هایمان ترسیم کنیم.

 

دبیر شورای عالی امنیت ملی با اشاره به خسارت‌هایی که عدم توجه کافی به فرصت‌های تاریخی پیش رو می‌تواند متوجه کشور، کند گفت: عدم توجه یا به بهره برداری نادرست از ظرفیت‌های عبور جهان از نظم کهن، می‌تواند موجبات افول، تخریب و حتی سقوط ما شود.

 

وی تاکید کرد؛ باید با هوشمندی و به طور همه جانبه خود را آماده مواجهه با این شرایط کنیم و توان تاب آوری و بهره برداری هوشمندانه خود را افزایش دهیم.

 

شمخانی خاطرنشان کرد: این شرایط، تغییر و تحولات عظیمی را ایجاد کرده که ادامه دار خواهد بود و به طور قطع با توجه به قرار داشتن ایران و منطقه در معرض این تغییرات، ما نیز ضرورتا باید دست به تغییرات متناسب بزنیم.

 

وی کم و کیف تغییرات را در ارتباط مستقیم با آمادگی و انعطاف کشور و‌همچنین قدرت مدیریت تحولات عنوان کرد و افزود: اگر آمادگی لازم را فراهم کنیم، حرکت جمهوری اسلامی در مسیر جدید پر شتاب خواهد بود و اگر فاقد آمادگی و قدرت لازم باشیم ممکن است حرکت تاریخی و راهبردی، کشورمان را دستخوش نوسان و دشواری کرده و ما را به مسیری ناخواسته سوق دهد.

 

دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: تغییر نظم کهن به معنای تبدیل آن به نظم جدید نیست، بلکه به دلیل افول نظم موجود، مرحله ث‌ای از بی نظمی و تشتت شکل خواهد گرفت که از پس آن و در یک فرآیند طولانی، امکان تکوین نظمی نو فراهم می‌شود./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار