وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

واکنش کرملین به اتهام‌زنی نامزد ریاست جمهوری ترکیه به مسکو

«دیمیتری پسکوف» سخنگوی ریاست جمهوری روسیه امروز (جمعه) اتهام‌زنی «کمال قلیچدار اوغلو» نامزد انتخابات ریاست جمهوری ترکیه مبنی بر دخالت مسکو را رد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۱ - ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 12
کد خبر: ۱۸۳۷۰۰

به گزارش راهبرد معاصر پسکوف طی نشست خبری در کرملین با تکذیب هرگونه مداخله روسیه در انتخابات سراسری آتی ترکیه، گفت: «مسکو در امور داخلی دیگر کشورها دخالت نمی‌کند. مسکو برای روابط خود با آنکارا ارزش قائل است، زیرا آنکارا یک سیاست بسیار مسئولانه، آگاهانه و مستقل را دنبال می‌کند».

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، وی در پاسخ به سوالی درباره ادعاهای قلیچدار اوغلو، تصریح کرد: «مسکو اتهامات نامزد ریاست جمهوری ترکیه را رد می‌کند و کسی این اطلاعات را به او داده، آنها دروغگو بودند».

سخنگوی کرملین بار دیگر درباره مصادره اموال شهروندان روس در خارج از کشور هشدار داده و اظهار داشت: «تجاوز به اموال روسیه در خارج از کشور غیرقانونی نیست. هیچکس نباید شک داشته باشد که روسیه از منافع خود دفاع خواهد کرد».

طبق این گزارش،‌ پسکوف در این‌باره توضیح داد: «مسکو تمایل دارد مردم کشورهای غربی بدانند که مقامات آنها سیاست‌های اشتباه و نادرستی را دنبال می‌کنند».

وی همچنین در پاسخ به سوالی مبنی بر سرنوشت توافق صادرات غلات و مواد غذایی از بنادر اوکراین در دریای سیاه نیز گفت: «برای تمدید قرارداد غلات، لازم است قسمت دوم آن که مربوط به روسیه است اجرا شود».

این مقام روس روز گذشته نیز گفته بود: «مصادره پول شهروندان روسیه توسط آمریکا و انتقال آن به کی‌یف را نمی‌توان بی‌پاسخ گذاشت. این اقدام، دزدی و تجاوز به مالکیت خصوصی افراد است»/فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار