سفیر ایران در مسکو: پزشکیان برنامه‌ای برای سفر به روسیه ندارد تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد

کوهکن: بهانه دولت در ارتباط دادن گرانی با نبود وزارت بازرگانی پذیرفتنی نیست

نماینده مردم لنجان در مجلس با بیان اینکه ما پیگیری و نظارت جدی و جهادی را در امروز کشور در قاموس دولت نمی‌بینیم، گفت: دولت نمی‌تواند با نگاه‌های تکنوکرات‌منشانه در شرایط جنگ اقتصادی با دشمن حتی نیازهای اولیه مردم را هم تامین کند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۹ - ۱۴ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 05
کد خبر: ۱۸۴۰۱

به گزارش راهبرد معاصر ، محسن کوهکن نماینده مردم لنجان در مجلس شورای اسلامی ، با اشاره به تاکیدات رهبر معظم انقلاب به دولت برای رفع مشکلات معیشتی مردم گفت: نمی‌توان گفت که دولت هیچ اقدامی برای حل مشکلات معیشتی مردم نکرده و پیگیری خاصی در این باره نداشته است و چنین ادعایی را نداریم، اما اقدامات دولت متناسب با شرایط امروز کشور نبوده و نیست.

 

وی افزود: این نحوه عملکرد دولت در شرایطی که همه فریاد می‌زنند ما در جنگ اقتصادی هستیم با یک مدیریت اداری روی روال کار عادی پاسخگوی شرایط امروز کشور نیست.

 

نماینده مردم لنجان در مجلس اظهار داشت: دولت مدام این موضوع را مطرح می‌کند که ما چون وزارت بازرگانی مستقل نداریم نمی‌توانیم مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم را حل و فصل کنیم که این عذر از سوی دولتی که عنوان تدبیر و امید روی خود گذاشته پذیرفته نیست. من در مرحله آخر در مجلس به ایجاد وزارت بازرگانی رای دادم نه از بابت اینکه این کار یک کار کارشناسی است، از این بابت که دولت، دولت مستقر است و دو سال دیگر از عمرش باقی مانده و از سوی دیگر این رای را دادم که بهانه از دست دولت گرفته شود و ببینیم دیگر چه می‌خواهد بگوید و چه بهانه دیگری خواهد داشت.

 

کوهکن خاطرنشان کرد: ما وقت‌گذاری جدی، پیگیری و نظارت به صورت جهادی برای حل مشکلات معیشتی مردم را در قاموس این دولت نمی‌بینیم. دولت با نگاه‌های تکنوکرات‌منشانه در جنگ اقتصادی با دشمن نمی‌تواند حتی مطالبات حداقلی مردم را در حوزه نظارت و کنترل تامین کند و پاسخگوی نیازهای مردم باشد.

 

نماینده مردم لنجان در مجلس در پایان گفت: این مطالب به معنی نفی اقدامات دولت نیست، اما این شیوه کار همان‌طور که در مرحله عمل نیز نشان داده می‌شود، نمی‌تواند پاسخگوی شرایط امروز کشور باشد.

منبع : فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار