دیدار عراقچی با رئیس‌جمهور مصر گروسی: اراده سیاسی لازم در تهران و واشنگتن برای حصول توافق وجود دارد منبع مطلع ایرانی: پیشنهاد مکتوب آمریکا بسیار دور از مبنایی منصفانه برای سازش است گردان شهدای الاقصی: تجمع خودرو‌های دشمن در خان‌یونس را هدف قرار دادیم بقائی: گزارش آژانس بزرگنمایی برخی از موارد فنی است دور دوم مذاکرات روسیه و اوکراین امروز در استانبول حمله یک فرد با کوکتل مولوتف به جمعیت حامی اسرای صهیونیست در کلرادو کابینه سودان منحل شد وال‌استریت‌ژورنال: کاخ سفید دستور توقف همه فعالیت‌های جدید تحریمی علیه ایران را صادر کرد حماس خواستار تشکیل کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی شد نبیه‌بری: حزب‌الله به آتش‌بس پایبند و با ارتش هماهنگ است واکنش اروپا به تعرفه‌های جدید آمریکا غریب‌آبادی: گزارش آژانس با هدف استفاده سیاسی بر برخی ادعا‌های بسته شده تمرکز دارد کشتاری جدید در مرکز توزیع غذا در جنوب غزه با ۳۰ شهید و ۱۲۰ زخمی انگلیس به دنبال خرید جنگنده‌های آمریکایی با قابلیت استفاده از تسلیحات اتمی تاکتیکی

انصارالله ائتلاف سعودی را به وقت‌کشی در مذاکرات متهم کرد

انصار الله ائتلاف متجاوز سعودی را به وقت کشی در روند توقف عملیات نظامی و برچیدن تحریم‌های اعمال شده در گذرگاه‌های مرزی متهم کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۰ - ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 15
کد خبر: ۱۸۴۱۸۶

به گزارش راهبرد معاصر، الرای الیوم به نقل از محمد علی الحوثی عضو شورای سیاسی انصار الله اعلام کرد: نیروهای ائتلاف سعودی در حال وقت کشی در روند مذکرات و به تبع آن برچیدن تحریم‌ها علیه یمن است.

 

الحوثی که در راهپیمایی گسترده‌ای که در حمایت از ملت فلسطین در استان صعده برگزار شد، سخنرانی می‌کرد افزود: دشمن در حال وقت کشی در روند مذاکرات و رفع تحریم‌ها از یمن است.

 

وی همچنین با اشاره به آمادگی انصار الله برای از سرگیری جنگ تاکید کرد: ما شاهد آن هستیم که عربستان و امارات در یمن شکست خورده‌اند و به چشم می‌بینند که گنبد آهنین هم نتوانسته است صهیونیست‌ها را در امان نگه دارد، حال آنها چگونه می‌توانند از کشورهای سازشکار محافظت کنند.

 

این رهبر انصار الله ضمن تاکید مجدد بر حمایت از مسئله فلسطین گفت: حضور امروز ما در این تظاهرات بیانگر پایمردی یمن در همراهی با مسئله فلسطین است، ما بر ادامه مبارزه خود علیه دشمن تاکید و از آزادگان قهرمان در فلسطین در عملیات خونخواهی آزادگان پشتیبانی می‌کنیم.

 

او تاکید کرد: گروه‌های فلسطینی با این عملیات خود موفق شدند، طرح ترمیم سامانه پدافندی اسرائیل در مقابل موشک‌های مقاومت را با شکست مواجه کنند.

 

گفتنی است مردم یمن در بیانیه پایانی راهپیمایی امروز خود بر آمادگی جهت مبارزهمستقیم در کنار گروه‌های فلسطینی تاکید کردند./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر