حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

نگرانی رژیم صهیونیستی از مذاکره ایران و مصر

یک رسانه صهیونیستی نگرانی خود را از مذاکره ایران و مصر پس از از سرگیری روابط ریاض و تهران اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۲ - ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 15
کد خبر: ۱۸۴۲۷۲

به گزارش راهبرد معاصر، بعد از احیای روابط دیپلماتیک ایران و عربستان، خبرهایی مبنی بر مذاکره تهران و قاهره منجر به نگرانی صهیونیست‌ها شده است.

 

به گزارش روسیا الیوم، پایگاه خبری «بحدری حریدیم» که از سوی یهودیان افراطی صحبت می‌کند، امروز اعلام کرد که بعد از عربستان سعودی، اکنون ایرانی‌ها به دنبال رابطه با قاهره هستند.

 

این رسانه صهیونیستی تاکید کرد: مذاکرات جمهوری اسلامی ایران و جمهوری عربی مصر با میانجیگری عراق و عمان ادامه دارد.

 

بحدری حریدیم نوشت: «حسین امیرعبدالهیان» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران بر اهمیت برقراری روابط تهران - قاهره پس از تحولات اخیر در منطقه تاکید کرد و گفت که احیای روابط ایران و مصر بسیار مهم است، زیرا مصر یکی از قدیمی‌ترین و متمدن‌ترین کشورهای منطقه و جهان است.این امر نشان می‌دهد که دیداری میان روسای جمهور ایران و مصر در آینده‌ای نزدیک برگزار خواهد شد.

 

در ادامه این گزارش آمده است: در ماه‌های اخیر دو دیدار بین مقامات ارشد ایرانی و مصری در بغداد برگزار شده است.

 

این رسانه صهیونیستی نوشت: وزیر امور خارجه ایران در گفت وگویی اعلام کرد که «امیدواریم شاهد گشایش بزرگی در روابط ایران با مصر باشیم. در این زمینه گفت و گو با طرف مصری در حال انجام است و برای ما روابط با مصر اهمیت دارد».

 

پیش از این پایگاه خبری «مکور راشون» اعلام کرد با توجه به کم رنگ شدن نقش ایالات متحده و تبدیل شدن چین به یک کشور تأثیرگذار در منطقه می توان منتظر این بود که مصر، امارات و بحرین به زودی با ایران توافق خواهند کرد.

 

روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» نیر بعد از توافق ایران و عربستان اعلام کرد که این توافق پویایی ایران در بین کشورهای عربی منطقه شده و می‌تواند منجر به برقراری روابط دیپلماتیک با سایر کشورهای عربی از جمله مصر شود.

 

عربستان سعودی، ایران و چین روز جمعه نوزدهم اسفند 1401 برابر با دهم مارس 2023 میلادی در بیانیه‌ای مشترک اعلام کردند در نتیجه‌ گفت‌وگوهای انجام‌شده، جمهوری اسلامی ایران و پادشاهی عربستان سعودی توافق کردند ظرف حداکثر دو ماه، روابط دیپلماتیک خود را از سر بگیرند و سفارت‌خانه‌ها و نمایندگی‌ها را بازگشایی کنند.

 

صهیونیست‌ها احیای روابط دیپلماتیک عربستان و ایران را گامی پرهزینه برای اسرائیل توصیف می‌کنند که خود را بزرگترین طرف متضرر از این توافق می‌داند؛ چرا که ضربه بزرگی به شرط‌بندی‌های اسرائیل و در رأس آنها توافق‌های عادی‌سازی بود، به‌ویژه احیای مناسبات تهران و ریاض در شرایطی صورت گرفته است که صهیونیست‌ها در جبهه داخلی دچار شکاف‌ها و اختلافات سیاسی شدیدی هستند و تظاهرات اسرائیلی‌ها علیه کابینه بنیامین نتانیاهو روز به روز شدیدتر می‌شود.

 

روزنامه عبری یدیعوت آحارانوت در گزارش صریحی به این منظور اعلام کرد، توافق ایران و عربستان به‌منزله فرو ریختن دیوار دفاعی منطقه‌ای است که اسرائیل می‌خواست برای خود بسازد. نفتالی بنت و یائیر لاپید، نخست‌وزیران پیشین رژیم صهیونیستی نیز با انتقاد تند از «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر کنونی این رژیم اعلام کردند، ازسرگیری روابط بین ایران و عربستان یک شکست بزرگ برای اسرائیل و نتیجه اهمال‌کاری نتانیاهو است که اسرائیل را با طرحی که «اصلاحات قضایی» می‌خواند، درگیر اختلافات داخلی کرده است./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار