ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

چه زمان‌هایی استخر نرویم؟

انتقال بیماری از طریق آب می‌تواند سلامت هر فردی را تهدید کند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۰ - ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 19
کد خبر: ۱۸۴۸۹۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ همان طور که می‌دانید وقتی فردی در استخری که عوامل بیماری زا در آن است شنا می‌کند ، ممکن است بیمار شود.

 

عوامل بیماری زا در طول شنا کردن و زمانی که فرد به طور تصادفی آب استخر را بلعیده وارد بدن می‌شود و ممکن است باعث شود افراد پس از شنا با مشکلات سلامتی مانند واکنش‌های آلرژیک، بثورات پوستی و سردرد مواجه شوند.

 

شناگرانی که مبتلا به اسهال یا استفراغ هستند، نباید وارد استخر شوند. گا‌ها افرادی با زمینه این بیماری‌ها برای تغییر روحیه خود و تصور در بازیابی سلامتی به استخر می‌روند، غافل از اینکه خود و دیگران را به دردسر می‌اندازند.

 

چنین عفونت‌هایی حتی از طریق کمترین مقدار آب بلعیده شده منتقل می‌شوند و بعید است که با اندیشیدن یکسری تمهیدات هم از ورود میکروب اسهال به استخر جلوگیری شود. افرادی که دچار مشکلات گوارشی می‌شوند تا یک هفته از استخر رفتن خودداری کنند.

 

شیوع اسهال ممکن است منجر به بسته شدن استخر شود تا کلر زمان لازم برای از بین بردن میکروب اسهالی را داشته باشد.

 

اقدامات بهداشتی خوب برای جلوگیری از گسترش بیماری‌های در آب ضروری است و اولین مرحله جلوگیری از ورود میکروب‌ها به استخر است.

 

عفونت‌هایی مانند سرماخوردگی و عفونت گوش میانی از بیماری‌های شایع هستند و در صورت بروزشان بیمار باید از رفتن به استخر خودداری کند.

 

برخی بر این باورند شنا کردن می‌تواند باعث شود بیماری که مبتلا به سرماخوردگی یا آنفولانزا است احساس بهتری داشته باشد و مانند یک دوش آب گرم به رفع گرفتگی سر و بینی کمک می‌کند.

 

با این حال شناگرانی که دارای بیماری‌های مسری از جمله آنفولانزا، سرفه یا تب هستند، بهتر است در خانه بمانند و استراحت کنند. استراحت به بهبودی کمک می‌کند و به طور طبیعی در جلوگیری از احتمال سرایت عفونت به دیگران مؤثر است.

 

لازم به ذکر است رفتن به استخر می‌تواند به طور بالقوه بیماری را تشدید کند و ممکن است شدت و طول مدت عفونت را افزایش دهد.

 

همچنین کلر موجود در استخر‌های شنا اغلب برای مجاری بینی بیماران سرماخورده که کمی تحریک کننده است.

 

شناگرانی که مبتلا به سرماخوردگی یا موارد مشابه هستند، احتمالاً مخاط را از قفسه سینه و بینی به داخل آب می‌ریزند که منبع احتمالی عفونت برای دیگران در استخر است.

 

با توجه به‌ نزدیک شدن تعطیلات تابستانی برای محصلان و دانشجویان پیشنهاد می‌شود، با رعایت نکات بهداشتی سلامت خود و دیگران را تأمین کنید./ بهداشت نیوز

ارسال نظر