بیانیه مشترک نتانیاهو و کاتس در توجیه ترور «رائد سعد» وعده آمریکا به اوکراین در صورت موافقت با امتیازات سرزمینی به روسیه گروسی: تلاش می‌کنیم در خصوص پرونده هسته‌ای ایران، به راه‌حلی پایدار دست یابیم/ مشکل هنوز حل نشده؛ بازرسان باید کار خود را بر اساس توافقات موجود، از سر گیرند شیخ نعیم قاسم: حتی اگر آسمان به زمین بیاید، برای تحقق اهداف اسرائیل خلع سلاح نخواهیم شد حمله مرگبار به نظامیان آمریکایی در تدمر آیا ترکیه با آمریکا معامله می‌کند؟ واکنش مبهم سخنگوی وزارت خارجه آمریکا به احتمال صادر نشدن ویزای ملی‌پوشان ایران آخرین وضعیت پیگیری پرونده امام موسی صدر پس از آزادی پسر قذافی روابط ایران و جمهوری آذربایجان؛ انتخابی مقطعی یا ضرورتی ژئوپلتیکی؟ پرواز بمب‌افکن‌های اتمی آمریکا بر فراز دریای ژاپن استعفای دولت بلغارستان در پی اعتراضات خیابانی پوتین: ایجاد منطقه امنیتی در مرز اوکراین طبق برنامه پیش می‌رود بری: فرستاده آمریکا اشتباه بزرگی کرد امضای 14 سند و تفاهم‌نامه همکاری دوجانبه بین ایران و قزاقستان دولت ترامپ برای پول در آوردن کارت اقامت طلایی می‌فروشد

روسیه ۵۰۰ آمریکایی از جمله اوباما را تحریم کرد

وزارت خارجه روسیه اعلام کرد اسامی ۵۰۰ تبعه آمریکا از جمله باراک اوباما، رئیس‌جمهور اسبق این کشور در فهرست تحریم‌ها قرار گرفت.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۹ - ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 19
کد خبر: ۱۸۴۹۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛  وزارت خارجه روسیه امروز جمعه اعلام کرد ۵۰۰ فرد آمریکایی از جمله «باراک اوباما»، رئیس‌جمهور اسبق آمریکا از ورود به روسیه منع می‌شوند.

 

این تحریم‌ها به تلافی تحریم‌های جدید واشنگتن علیه روسیه وضع شده‌اند. وزارت خارجه روسیه علاوه بر این اعلام کرد درخواست آمریکا برای دسترسی کنسولی به خبرنگار بازداشت‌شده وال‌استریت‌ژورنال را رد کرده است.

 

«ایوان گرشکوویچ»، خبرنگار آمریکایی روزنامه وال‌استریت‌ژورنال در ماه مارس به اتهام جاسوسی، توسط روسیه دستگیر شده است.

 

وزارت خارجه روسیه گفته رد درخواست آمریکا برای دسترسی کنسولی به گرشکوویچ به دلیل امتناع واشنگتن از اعطای روادید به رسانه‌ها برای سفر با وزیر خارجه روسیه به سازمان ملل انجام شده است.

 

در این بیانیه آمده است: «واشنگتن می‌بایست از مدت‌ها پیش این را یاد می‌گرفت که هیچ حمله خصمانه‌ای علیه روسیه بدون تنبیه باقی نخواهد ماند.»

 

ساعاتی قبل‌تر وزارت خزانه‌داری آمریکا اعلام کرده بود برای تنبیه روسیه بابت حمله به اوکراین یکی از شدیدترین تحریم‌ها علیه این کشور را اعلام کرده و ۳۰۰ شخص و نهاد را فهرست‌گذاری کرده است.

 

ژانت یلن، وزیر خزانه‌داری آمریکا در بیانیه‌ای گفته بود: «اقدام امروز فشارها بر ولادیمیر پوتین برای ادامه حمله وحشیانه خود را افزایش خواهد داد و تلاش‌های جهانی ما برای جلوگیری از فرارهای تحریمی را تقویت خواهد کرد.»

 

روسیه از ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ (پنجم اسفند ماه ۱۴۰۰) بعد از به رسمیت شناختن استقلال دو جمهوری لوهانسک و دونتسک از اوکراین، به این منطقه نیرو اعزام کرد و از آغاز «عملیات ویژه نظامی در اوکراین» خبر داد.

 

روسیه هدف خود را از این اقدام، نازی زدایی اوکراین، خلع سلاح این کشور، رفع نگرانی‌های امنیتی خود و اجابت درخواست کمک لوهانسک و دونتسک اعلام کرده است.

 

دولت اوکراین اما استقلال دونتسک و لوهانسک را به رسمیت نشناخته و حضور نظامی روسیه را «تجاوز و حمله به تمامیت ارضی« خود خوانده است.

 

به دنبال آغاز درگیری روسیه با اوکراین، کشورهای غربی ضمن محکوم کردن مسکو و تشدید فشارهای اقتصادی، حمایت‌های همه جانبه سیاسی، مالی، تسلیحاتی از کی‌یف را در دستور کار قرار داده‌اند./ فارس

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار