مقاومت عراق: دستانمان همچنان بر روی ماشه است دانمارک: ترامپ تهدید‌های خود درباره گرینلند را متوقف کند دیدار مقامات فلسطینی و مصری در قاهره تماس اردوغان با بن سلمان با محوریت تحولات سومالی و یمن تأکید عراقچی به تقویت تعاملات دیپلماتیک برای پیگیری منافع ایران در سازمان‌های بین‌المللی آکسیوس: مذاکرات سوریه و اسرائیل فردا در پاریس از سر گرفته می‌شود آژانس اطلاعات فدرال آلمان، اوباما را شنود می‌کرد فرزند مادورو: ما سالم هستیم و در مقابل حملات آمریکا ایستاده‌ایم مادورو و همسرش دوشنبه در دادگاه فدرال نیویورک حاضر می‌شوند وزیر خارجه ونزوئلا: هدف آمریکا فقط غارت منابع طبیعی و انرژی کشور ماست تهدید تازه ترامپ: دلسی رودریگز ممکن است نفر بعدی باشد عراقچی: پیگیری مطالبات ایران از دولت ونزوئلا در دستور کار وزارت خارجه قرار دارد مسکو: آمریکا فورا اعلام کند مادورو و همسرش کجا هستند رهبر مخالفان ونزوئلا: آماده در دست گرفتن قدرت هستیم دخالت آشکار ترامپ در ایران؛ دست آمریکا برای مردم رو شد

نامزدی یک جمهوری‌خواه دیگر در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا

تنها سناتور سیاهپوست جمهوری‌خواه آمریکایی تبدیل به جدیدترین چهره‌ای که به رقابت تعیین نامزد ریاست جمهوری این حزب وارد می‌شود شد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۰ - ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 20
کد خبر: ۱۸۴۹۱۶

به گزارش راهبرد معاصر، «تیم اسکات»، نماینده جمهوری‌خواه مجلس سنای آمریکا رسما برای رقابت در مرحله مقدماتی انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا نامزد شد.

 

در این مرحله، نامزد حزب جمهوری‌خواه برای رقابت نهایی با نامزد حزب دموکرات که به احتمال قریب به یقین«جو بایدن» خواهد بود تعیین خواهد شد.

 

تیم اسکات با ثبت‌نام در کمیسیون فدرال انتخابات آمریکا رسماً برای رقابت در این مرحله نامزد شده است. او شعار کارزار انتخاباتی خود را «تیم اسکات برای آمریکا» تعیین کرده است.

 

اسکات از سال 2013 به عنوان سناتور ایالت کارولینای جنوبی خدمت کرده است. او ابتدا توسط «نیکی هیلی»، فرماندار سابق ایالت کارولینای جنوبی که در رقابت مقدماتی حزب جمهوریخواه با اسکات رقابت می‌کند، در کرسی سناتوری خود منصوب شد. او علاوه بر اینکه یکی از 11 فرد سیاهپوست وارد شده تا کنون به مجلس سنای آمریکا است،‌ اولین نماینده سیاهپوستی است که هم کرسی مجلس نمایندگان و هم کرسی مجلس سنای کنگره آمریکا را در اختیار داشته است.

 

وی در حالی به رقابت مقدماتی حزب جمهوریخواه پیوسته که پیش از او نیکی هیلی، دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا، ایسا هاچینسن، فرماندار سابق ایالت آرکانزاس و ویوک راماسوامی، یک کارآفرین و تاجر محافظه‌کار نیز برای ورود به این رقابت نامزد شدند.

 

انتظار می‌رود، «ران دسانتیس»، فرماندار ایالت فلوریدا و «کریس کریستی»، فرماندار سابق ایالت نیوجرسی آمریکا هم در روزهای آینده رسما برای رقابت مقدماتی تعیین نامزد ریاست جمهوی حزب جمهوریخواه نامزد شوند.

 

بر اساس اکثر نظرسنجی‌ها، دونالد ترامپ با وجود سوءسابقه‌هایش همچون تجربه دو بار استیضاح در مجلس نمایندگان آمریکا، شکست در انتخابات ریاست جمهوری 2020، تحریک حمله مرگبار به کنگره آمریکا برای حفظ قدرت خود، مواجهه با اتهامات کیفری در ایالت زادگاهش یعنی نیویورک و متهم شدن به صورت بالقوه در دست کم دو تحقیقات کیفری دیگر وضعیت بهتری نسبت به سایر چهره‌های حزب جمهوری‌خواه دارد./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار