غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

حمله به سفارت قطر در خارطوم

سفارت قطر امروز از حمله افراد مسلح ناشناس به سفارت این کشور در خارطوم خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۷ - ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 20
کد خبر: ۱۸۴۹۹۴

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت خارجه قطر امروز شنبه از حمله به سفارت این کشور در خارطوم خبر داد و با صدور بیانیه‌ای اقدام نیروهای مسلح غیرنظامی در حمله به ساختمان سفارت قطر در خارطوم و خرابکاری در آن را به شدت محکوم کرد.

 

در بیانیه وزارت خارجه قطر آمده است که قطر به موضع خود مبنی بر توقف فوری درگیری‌ها در سودان، مجدداً تأیید می‌کند.

 

وزارت خارجه قطر در این بیانیه ابراز امیدواری کرد که طرفین درگیر در سودان از طریق گفت‌و گو اختلافات خود را حل کنند.

 

وزارت امور خارجه قطر با بیان اینکه کارکنان سفارت قطر در خارطوم قبلا تخلیه شده و به هیچ یک از دیپلمات‌ها یا کارکنان سفارت آسیبی نرسیده است، افزود: بر لزوم تعقیب تبهکارانی که به سفارت قطر در خارطوم حمله و در آن خرابکاری کرده‌اند، تاکید می کنیم.

 

درگیری‌های مسلحانه در سودان از 15 آوریل (26 فروردین) میان نیروهای ارتش و نیروهای واکنش سریع بر سر قدرت آغاز شده و میانجیگری‌های بین‌المللی برای پایان دادن به آن و نشستن طرف‌های درگیر بر سر میز گفت‌‌وگوها در جده عربستان سعودی تاکنون ثمری نداشته است.

 

سازمان ملل در گزارشی اعلام کرد که اطلاعیه‌های وزارت بهداشت سودان نشان‌ می‌دهد، از زمان شروع درگیری میان نیروهای ارتش سودان به فرماندهی ژنرال «عبدالفتاح البرهان» و نیروهای واکنش سریع به فرماندهی ژنرال «حمیدتی» تاکنون 705 نفر کشته و 5 هزار و 287 نفر زخمی شده‌اند.

 

همزمان کمیساریای امور پناهندگان سازمان ملل اعلام کرد که روزانه 5 هزار تن از سودان به مصر فرار می‌کنند و از آغاز درگیری‌ها تاکنون 110 هزار سودانی وارد مصر شده‌اند.

 

همچنین این کمیساریا تأکید کرد که حدود 1500 تن هم روزانه وارد جنوب سودان می‌شوند.

 

ازسوی دیگر «متئو سولتمارش» سخنگوی کمیسارای پناهندگان سازمان ملل اعلام کردند که بیش از یک میلیون نفر به سبب درگیری آواره شده‌اند./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار