ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

سالیوان: اوکراین می‌تواند به ارتش روسیه در شبه جزیره کریمه حمله کند

سالیوان: اوکراین می‌تواند به ارتش روسیه در شبه جزیره کریمه حمله کند مشاور امنیت ملی آمریکا گفت که واشنگتن هیچگونه محدودیتی برای توانایی اوکراین در ضربه زدن به ارتش روسیه در داخل مرزهایش از جمله شبه جزیره کریمه قرار نخواهد داد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۹ - ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 21
کد خبر: ۱۸۵۳۲۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ «جیک سالیوان» در ادامه سخنانش گفت: «به اوکراین اجازه نخواهیم داد از کمک‌های تسلیحاتی غرب برای حمله به روسیه در داخل مرزهایش استفاده کند».

جو بایدن که اخیرا با آموزش دادن آمریکا به خلبانانان اوکراینی برای پرواز جنگنده «اف-16» موافقت کرده، از تضمین «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین درباره عدم استفاده از این جنگنده برای حمله به خاک روسیه خبر داد.

منابع رسانه‌ای غربی شامل خبرگزاری آسوشیتدپرس از هیروشیمای ژاپن مقر برگزاری نشست گروه 7 خبر دادند که رئیس‌جمهور آمریکا در یک نشست خبری اظهاراتی درباره اوکراین و برنامه غرب برای ارسال جنگنده آمریکایی اف-16 صحبت کرد.

طبق این گزارش، رئیس‌جمهور آمریکا بعد از دیدار با ولودیمیر زلنسکی رئیس‌جمهور اوکراین اعلام کرد که کی‌یف به واشنگتن تضمین داده که اوکراین از جنگنده‌های اف-16 برای حمله به سرزمین و خاک روسیه استفاده نخواهد کرد.

جو بایدن گفت: «من از زلنسکی اطمینان کامل دارم که از (اف-16) برای ادامه و حرکت به سمت قلمرو جغرافیایی روسیه استفاده نخواهند کرد، اما هر جا که نیروهای روسیه در داخل (خاک) اوکراین و منطقه باشند، می‌توانند این کار را انجام دهند».

اظهارنظر رئیس‌جمهور آمریکا درباره جنگنده اف-16 و استفاده کی‌یف در شرایطی مطرح شده که اخیرا جو بایدن موافقت خود را با آموزش دادن خلبانان اوکراینی اعلام کرد.

موافقت رئیس‌جمهور آمریکا با آموزش دادن این کشور به اوکراین در شرایطی مطرح شده که طی هفته‌های اخیر گمانه‌زنی‌های زیادی درباره تدارک واشنگتن و غرب برای دادن جنگنده اف-16 به کی‌یف مطرح شده است.

به دنبال این گمانه‌زنی‌ها، کی‌یف از اقدام واشنگتن استقبال کرده و مسکو به آمریکا و غرب درباره پاسخ روسیه به این اقدام تحریک آمیز و تبعاتش هشدار داده است.

صحبت بایدن درباره تضمین اوکراین به آمریکا درباره استفاده نکردن از اف-16 برای حمله به خاک روسیه در شرایطی مطرح شده که او و دیگر مقام‌های غربی ادعا کرده بودند که غرب برنامه‌ای برای دادن جنگنده اف-16 به اوکراین ندارد.

تغییرات مکرر در مواضع اعلامی و اقدامی غرب در قبال جنگ اوکراین در شرایطی انجام شده است که پیش از این وبگاه آمریکایی «پالتیکو» روی عبور مداوم غرب از «خط قرمزهایی که خودش ترسیم کرده»، دست گذاشته بود./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار