عون: لبنان چاره‌ای جز مذاکره با دشمن ندارد پیام عراقچی درباره اظهارات گروسی و وزیر خارجه عمان: کسانی که میز مذاکره را منفجر کردند، آن را نابود کردند پاکستان بیش از ۱۵۰۰۰ پناهنده افغان را اخراج کرد انصارالله: ترجیح ما رویارویی مستقیم با رژیم اسرائیل است عربستان و آمریکا در آستانه توافقی بزرگ روسیه: ۶ شهپاد اوکراینی در دریای سیاه منهدم شدند ‌القسام از تحویل جسد ۳ اسیر اسرائیل خبر داد انفجار مهیب در الحسکه سوریه تل‌آویو مجوز ورود حماس به مناطق تحت کنترل ارتش اسرائیل را صادر کرد درخواست جدید نتانیاهو از دولت لبنان: انصارالله یمن تهدید بزرگی است نماینده آمریکا در سوریه: الجولانی برای امضای توافق پیوستن به ائتلاف ضد داعش به کاخ سفید می‌رود واکنش عراقچی به ادامه کشتار در سودان مسیر‌ها مقابل افراد فراری از جنایات در الفاشر سودان بسته شده است روسیه: تماس‌های خود با دمشق را حفظ می‌کنیم عمان: ایران همواره آمادگی خود را برای مذاکرات سازنده نشان داده / سیاست منزوی کردن ایران راه حل نیست

انتقاد آمریکا از تجاوز وزیر صهیونیست به مسجد الاقصی

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا از شهرک‌سازیهای جدید رژیم صهیونیستی انتقاد کرد و آن را مانعی برای راه حل دو دولتی خواند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۷ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 22
کد خبر: ۱۸۵۴۲۳

به گزارش راهبرد معاصر، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در نشست خبری خود در شامگاه یکشنبه از شهرک سازیهای جدید رژیم صهیونیستی ابراز نگرانی کرد و گفت: هرگونه پیشروی و ساخت و سازهای جدید در کرانه باختری مانعی برای دستیابی به راه حل دو دولتی است.

 

وی همچنین از یورش وزرای صهیونیست به مسجد الاقصی انتقاد و نسبت به چنین اقدامات تحریک آمیزی ابراز نگرانی کرد.

 

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا همچنین گفت، موضع واشنگتن همچنان حفظ وضع موجود در اماکن مقدس در بیت المقدس است. وی اضافه کرد، اماکن مقدس در بیت المقدس نباید برای مقاصد سیاسی استفاده شوند و ما از همه طرفهای می‌خواهیم که به این مقدسات احترام بگذارند.

 

اخیرا «ایتمار بن گویر» وزیر افراطی امنیت قومی رژیم صهیونیستی، برای دومین بار از زمان تصدی پست وزارت در کابینه «بنیامین نتانیاهو» به صورت غیرقانونی به همراه شماری از شهرک‌نشینان صهیونیست وارد صحن‌های مسجدالاقصی شد؛ اقدامیکه با محکومیت شدید کشورهای منطقه مواجه شده است.

 

بن‌گویر، پس از ورود غیرقانونی به مسجدالاقصی، سخنان تحریک‌آمیز همیشگی خود را تکرار کرد و مدعی شد: «حاکمیت قدس از آن اسرائیل است و تهدیدهای حماس هیچ فایده‌ای ندارد».

 

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا همچنین شهرک سازیهای جدید در «هومش» در کرانه باختری را برخلاف وعده های بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی به جو بایدن رئیس جمهور آمریکا خواند.

 

نگرانیهای آمریکا از نقض تعهدات رژیم صهیونیستی در زمینه تجاوز به حقوق فلسطینیها در حالیست که این کشور هرگونه قطعنامه در شورای امنیت سازمان ملل را در زمینه نقض حقوق فلسطینی‌ها وتو و از تصویب آنها همواره جلوگیری می‌کند./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار