اذعان بانک مرکزی آمریکا به کاهش امنیت مالی خانواده‌ها-راهبرد معاصر
یمن: ناوهواپیمابر را هدف قرار دادیم/سرنگونی جنگنده آمریکایی الجولانی: گروه‌های نظامی در نهاد واحدی ادغام خواهند شد دیدار سفیر چین در ایران با علی لاریجانی بازگشایی سفارت قطر در دمشق پس از ۱۳ سال توضیحات عراقچی در خصوص بازدید از برخی اماکن تاریخی-مذهبی در قاهره آمریکا جایزه ۱۰ میلیون دلاری بر سر الجولانی را لغو کرد فایننشال تایمز: ترامپ به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد جزئیات دیدار الجولانی با هیئت آمریکایی در دمشق هشدار وزیر خارجه عراق: داعش در حال سازماندهی مجدد خود است وزارت خارجه آمریکا زندان قزل حصار و ۴ نهاد مرتبط با تجارت نفت ایران را تحریم کرد گروه‌های مسلح تحریرالشام وارد مرز‌های رقه شدند حمله به کنسولگری اسرائیل در نیویورک تحریم‌های جدید آمریکا علیه ناوگان دریایی پنهان ایران پزشکیان در دیدار اردوغان: کمترین خدشه به تمامیت سرزمینی سوریه، به هیچ وجه قابل قبول نیست دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان/ دعوت شهباز شریف از رئیس‌جمهور برای سفر به پاکستان

اذعان بانک مرکزی آمریکا به کاهش امنیت مالی خانواده‌ها

بانک مرکزی آمریکا اعلام کرد، طبق مطالعه‌ای که انجام داده موج تورمی که سال گذشته میلادی به بالاترین سطح در 40 سال اخیر در این کشور رسیده، احساس امنیت مالی خانوارهای این کشور را تضعیف کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۴ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 23
کد خبر: ۱۸۵۶۹۱

به گزارش راهبرد معاصر، بانک مرکزی آمریکا موسوم به «فدرال رزرو» در مطالعه‌ای که انجام داد، نتیجه گیری کرد، موج افزایش تورم سال گذشته میلادی در این کشور که به رکوردی بی سابقه در ۴۰ سال گذشته رسید، منجر به تضعیف احساس امنیت مالی خانواده‌های آمریکایی شده است.

 

به گزارش پایگاه «شبکه ان.تی.دی»، بسیاری از این خانواده‌ها گفتند مجبور به کم کردن پس اندازهای خود برای همخوانی پیدا کردن دخل‌وخرجشان، کاهش احساس امنیتشان درباره بازنشستگی، به تاخیر انداختن خریدهایشان و یا رفتن به سراغ اجناس ارزان قیمت‌تر شده‌اند.

 

بانک فدرال رزرو آمریکا در این مطالعه‌ که از سال ۲۰۱۳ به صورت سالانه انجام می‌دهد، تاثیرات مخرب تورم بر احساس اطمینان اقتصادی آمریکایی‌ها را نشان داده و اعلام کرد، در سال ۲۰۲۲ درصد پاسخگویانی که گزینه «مقبولیت مالی حداقلی» را درباره وضعیت خود انتخاب کردند بیشترین کاهش را از زمانی که این مطالعه یک دهه قبل به اجرا در آمد نشان داده است.

 

همچنین درصد کسانی که گزینه «بدتر شدن» وضعیت مالی خود را انتخاب کردند هم بیشترین افزایش را از زمانی که بانک فدرال رزرو در سال ۲۰۱۴ شروع به طرح این پرسش کرد نشان داد.

 

بانک مرکزی آمریکا نخستین بار در سال ۲۰۱۳ این مطالعه را تحت عنوان «مطالعه تصمیم‌گیری و اقتصاد خانوار» به اجرا در آورد.

 

در این مطالعه درصد کسانی که معتقد به «روال عادی داشتن» پس اندازهای بازنشستگی خود در بین آنهایی که هنوز بازنشسته نیستند بودند، به ۳۱ درصد کاهش یافت در حالی که در سال ۲۰۲۱ در این بخش رقم ۴۰ درصد ثبت شد.

 

این مطالعه نشان داد که بدتر شدن احساس امنیت ملی در بین آمریکایی ها روی نظر آنها درباره اقتصاد کشورشان هم تاثیر گذاشته است.

 

تنها 18 درصد از پاسخگویان این مطالعه وضعیت اقتصاد آمریکا را «خوب» یا «عالی» ارزیابی کردند در حالی که در سال ۲۰۱۹ در این بخش رقم ۵۰ درصد ثبت شده بود.

 

این مطالعه در ماه اکتبر به اجرا در آمده و نتایج آن برگرفته از پاسخ‌های نمونه ‌ای متشکل از ۱۱۷۷۵ نفر است.

 

در سال ۲۰۲۱ تورم یکی از مهم‌ترین ریسکها را در آمریکا در ضمن بازگشایی اقتصادی و کنار گذاشتن محدودیت‌های دوران همه‌گیری ایجاد کرد.

 

تابستان گذشته گزارش موسوم به «شاخص قیمت مصرف کننده» در آمریکا میزان تورم سالانه را ۹.۱ درصد ثبت کرد که بالاترین سطح تورم ثبت شده از اوایل دهه ۱۹۸۰ تا کنون بوده و هم اکنون نیز مقامات آمریکا درصد تورم این کشور را ۴.۹ درصد ارزیابی کرده‌اند.

 

۵۴ درصد از بزرگسالان آمریکایی در این مطالعه گفتند، افزایش قیمت‌ها «تاثیر فراوان» بر بودجه‌های آنها گذاشته است. مجموعا یک سوم از خانوارها تورم را به عنوان چالش مالی اصلی خود ذکر کردند که نسبت به مطالعه مشابه در سال ۲۰۱۶ افزایش چهار برابری داشته است./ فارس

ارسال نظر