دادستان کل کشور: افزایش قیمت برنج در شرایط فعلی به هیچ‌عنوان قابل قبول نیست جزئیات دریافت تسهیلات مسکن کارگری واریز حقوق تیر بازنشستگان از فردا یکشنبه ۲۹ تیر خرید طلای آنلاین شرطی شد + جزئیات قیمت سکه امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / نیم سکه چند شد؟ قیمت طلا امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / طلای ۱۸ عیار چقدر افزایش داشت؟ عبور مصرف برق از ۸۰ هزار مگاوات / استان‌های پر مصرف کدام‌اند؟ قیمت روز خودرو‌های سایپا و ایران خودرو امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ + جدول قیمت سکه پارسیان، امروز ۲۸ تیر ۱۴۰۴ آبفا: ذخایر سد‌های تهران در پایین‌ترین وضعیت خود قرار دارد/ مجتمع‌های مسکونی چند طبقه، مخزن و پمپ نصب کنند ۳۹ نماد بورسی از فردا مشمول عرضه اوراق اختیار فروش هستند گواهی ورود کالا به مناطق آزاد حذف شد + سند چرخش ۱۸ همت پول اشخاص خارجی در بورس تهران + جدول میدری: تأمین کالا‌های اساسی در وضعیت پایدار است پورمحمدی: از هفته آینده پرداخت کالابرگ دهک‌های ۴ تا ۷ آغاز می‌شود

کاهش ارزش پول و گرانی رژیم صهیونیستی را مجبور به افزایش نرخ بهره کرد

کاهش ارزش پول و گرانی رژیم صهیونیستی را مجبور کرد نرخ بهره را به بیشترین میزان در 14 سال گذشته افزایش دهد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۲ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 23
کد خبر: ۱۸۵۷۵۷

به گزارش راهبرد معاصر  به نقل از رویترز، کاهش ارزش پول و افزایش تورم، رژیم صهیونیستی را مجبور کرد که نرخ بهره را افزایش دهد.

 

بانک مرکزی رژیم صهیونیستی نرخ بهره را به بیشترین میزان از سال 2006 تاکنون افزایش داد و گفته شده است که نرخ تورم و بازار کار متلاطم عامل این کار بوده و در صورتی که آمارها وضعیت بدتری در آینده داشته باشد احتمالا نرخ بهره را بیشتر افزایش خواهد داد.

 

رژیم صهیونیستی نرخ بهره را از 4.5 درصد به 4.75 درصد افزایش داده که پیش از این هم رویترز در نظر خواهی از 15 اقتصاددان این میزان افزایش را پیش بینی کرده بود.

 

بر اساس این گزارش نرخ تورم رژیم صهیونیستی به بیشترین میزان 14 سال گذشته رسیده است و فراتر از پیش بینی‌های پیشین است، قبلا هم افزایش تورم باعث خشم مردم شده بود.

 

رژیم صهیونیستی حتی به دنبال افزایش بیشتر نرخ بهره است با این امید که به چالش های اقتصادی که عمدتا از ناآرامی های مردمی در ماه های اخیر شکل گرفته پایان دهد.

 

گفته شده است که تصمیم بعدی برای افزایش نرخ بهره 10 جولای است که اگر نرخ تورم کاهش نیابد امکان افزایش دادن نرخ بهره بسیار زیاد است.

 

پیش بینی شده است که رشد اقتصادی رژیم صهیونیستی امسال نسبت به سال گذشته 2.5 درصد کاهش یابد./ فارس

ارسال نظر