طلای جهانی افزایشی ماند حقوق کاربران در کیف پول‌های مجازی؛ از واریز تا بازگشت وجه چه می‌گذرد؟ منحنی شاخص 37 صنعت در بازه هفتگی صعودی شد چرا واردات خودروهای کارکرده اجرا نمی‌شود!؟/ دادفر: هیچ‌کس هماهنگ نیست جهش توقف‌ناپذیر قیمت نفت/ هر بشکه نفت چند شد؟ قائم مقام وزیر صنعت:‌ تولید را با تصمیمات تنظیم بازار قربانی نکنید مصوبه حمایت از خریداران خودرو باطل شد / ماجرا چیست؟ بسته اینترنت چرا زود تمام می‌شود؟ بالاخره اپراتور‌ها توضیح دادند تغییر مهم در فیش حقوقی کارگران؛ جزییات معافیت حق اولاد و حق تاهل از مالیات جدیدترین قیمت میوه اعلام شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / دلار مرز ۱۹۰ هزار را رد می‌کند؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / طلا در آستانه صعودی دیگر + جدول اطلاعیه مهم سازمان تأمین اجتماعی در خصوص زمان پرداخت حقوق مرداد ماه ۱۴۰۵ بازنشستگان و مستمری بگیران واردات خودرو‌های کارکرده آزاد شد؛ سقف ۲۰ هزار دستگاه و شرط کلیدی ارز شرایط فروش مدیران خودرو ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | ثبت‌نام فونیکس F ۷ Pro e+ با تحویل ۳۰ روزه + قیمت قطعی آغاز واریز حقوق مرداد بازنشستگان تأمین اجتماعی از فردا + جدول زمان بندی حروف الفبا

کاهش ارزش پول و گرانی رژیم صهیونیستی را مجبور به افزایش نرخ بهره کرد

کاهش ارزش پول و گرانی رژیم صهیونیستی را مجبور به افزایش نرخ بهره کرد کاهش ارزش پول و گرانی رژیم صهیونیستی را مجبور کرد نرخ بهره را به بیشترین میزان در 14 سال گذشته افزایش دهد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۲ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 23
کد خبر: ۱۸۵۷۵۷

به گزارش راهبرد معاصر  به نقل از رویترز، کاهش ارزش پول و افزایش تورم، رژیم صهیونیستی را مجبور کرد که نرخ بهره را افزایش دهد.

 

بانک مرکزی رژیم صهیونیستی نرخ بهره را به بیشترین میزان از سال 2006 تاکنون افزایش داد و گفته شده است که نرخ تورم و بازار کار متلاطم عامل این کار بوده و در صورتی که آمارها وضعیت بدتری در آینده داشته باشد احتمالا نرخ بهره را بیشتر افزایش خواهد داد.

 

رژیم صهیونیستی نرخ بهره را از 4.5 درصد به 4.75 درصد افزایش داده که پیش از این هم رویترز در نظر خواهی از 15 اقتصاددان این میزان افزایش را پیش بینی کرده بود.

 

بر اساس این گزارش نرخ تورم رژیم صهیونیستی به بیشترین میزان 14 سال گذشته رسیده است و فراتر از پیش بینی‌های پیشین است، قبلا هم افزایش تورم باعث خشم مردم شده بود.

 

رژیم صهیونیستی حتی به دنبال افزایش بیشتر نرخ بهره است با این امید که به چالش های اقتصادی که عمدتا از ناآرامی های مردمی در ماه های اخیر شکل گرفته پایان دهد.

 

گفته شده است که تصمیم بعدی برای افزایش نرخ بهره 10 جولای است که اگر نرخ تورم کاهش نیابد امکان افزایش دادن نرخ بهره بسیار زیاد است.

 

پیش بینی شده است که رشد اقتصادی رژیم صهیونیستی امسال نسبت به سال گذشته 2.5 درصد کاهش یابد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار