وزرای خارجه ایران و روسیه در خصوص برنامه هسته‌ای گفت‌و‌گو می‌کنند الشمری: عراق امسال میزبان ۵ میلیون زائر اربعین از دیگر کشور‌ها است نگاهی به وضعیت داعش ۱۱ سال پس از خلافت خودخوانده‌اش در عراق ادعای جدید ترامپ درباره حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران بقائی: اسنپ‌بک در راستای تقابل با ایران است و با پاسخ مقتضی مواجه خواهد شد تایمز: از زمان انتخاب ترامپ، بریتانیا هدف شماره یک حملات سایبری روسیه بوده است عراقچی برای شرکت در اجلاس وزرای سازمان شانگهای عازم چین شد واکنش عراقچی به اظهارات سخیف نتانیاهو استمرار درگیری‌ها در سوریه با ۱۳۰ کشته و زخمی شنیده شدن صدای انفجار نزدیک فرودگاه «اربیل» عراق روسیه ادعای اکسیوس درباره غنی‌سازی ایران را تکذیب کرد بازداشت یکی از ساکنان بئر السبع به اتهام ارتباط با ایران انگلیس مدعی هدف قرار دادن بمب‌ساز داعش در سوریه شد پاکستان فشار واشنگتن برای به رسمیت شناختن اسرائیل را تکذیب کرد پوتین: دلیل اصلی تنش‌های روسیه و غرب، ژئوپلیتیک است

رهگیری ۲ بمب‌افکن آمریکا توسط سوخو-۲۷ روسیه

یک فروند سوخو-۲۷ روسیه برای رهگیری دو بمب‌افکن راهبردی آمریکا بر فراز دریای بالتیک به پرواز درآمد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۵۶ - ۰۳ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 24
کد خبر: ۱۸۵۹۱۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزارت دفاع روسیه می‌گوید برای رهگیری دو بمب‌افکن استراتژیک نیروی هوایی آمریکا بر فراز دریای بالتیک یک سوخو-۲۷ را به پرواز درآورده است.

تنش بین روسیه و آمریکا در دریای بالتیک چندین سال است که ادامه دارد. موضوع اصلی اختلاف، برخورد‌های مکرر هواپیما‌های جنگی روسیه و آمریکا در منطقه است. ایالات متحده روسیه را به انجام مانور‌های ناامن و غیرحرفه‌ای متهم می‌کند، در حالی که روسیه آمریکا را به نقض حریم هوایی خود متهم می‌کند.

در آوریل ۲۰۱۴ روسیه در پی برگزاری یک همه‌پرسی شبه‌جریزه کریمه را به خاک خود ضمیمه کرد که منجر به افزایش تنش بین روسیه و غرب شد. ایالات متحده و متحدان این کشور در ناتو با افزایش حضور نظامی خود در منطقه از جمله استقرار هواپیما‌های جنگی به کشور‌های بالتیک پاسخ دادند.

از آن زمان تاکنون حوادث متعددی بین هواپیما‌های جنگی روسیه و آمریکا در منطقه رخ داده است. در ژوئن ۲۰۱۷، یک جت جنگنده روسی سوخو-۲۷ یک هواپیمای شناسایی RC-۱۳۵ آمریکا را بر فراز دریای بالتیک رهگیری کرد و تنها در فاصله پنج فوتی هواپیمای آمریکایی قرار داشت.

در نوامبر ۲۰۱۸، یک سوخو-۲۷ روسی نیز یک هواپیمای جاسوسی EP-۳ Aries ایالات متحده را بر فراز دریای سیاه رهگیری کرد و دوباره تنها در چند فوتی هواپیمای ایالات متحده قرار گرفت.

این حوادث نگرانی‌هایی را در مورد احتمال اشتباه محاسباتی یا تصادفی که می‌تواند به درگیری بزرگ‌تر بین روسیه و ایالات متحده تبدیل شود، افزایش داده است. هر دو طرف خواستار گفتگو و ارتباط بیشتر برای جلوگیری از چنین حوادثی در آینده شده‌اند. / فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار