یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

فرانسه، در آستانه یک اعتصاب سراسری دیگر

فرانسه، در آستانه یک اعتصاب سراسری دیگر اعتصاب در سراسر اروپا قابل مشاهده است، اما در فرانسه گفتگو‌هایی درباره یک اعتصاب عمومی دوم به گوش می‌رسد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۲ - ۰۳ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 24
کد خبر: ۱۸۵۹۵۵

به گزارش راهبرد معاصر، شبکه تلویزیونی پرس تی وی گزارش داد: فرانسه در آستانه یک اعتصاب سراسری دیگر قرار دارد. اعتصاب در سراسر اروپا قابل مشاهده است، اما در فرانسه گفتگو‌هایی درباره یک اعتصاب عمومی دوم به گوش می‌رسد. موضوع اصلی افزایش سن بازنشستگی است.

 

اتحادیه‌های کارگری یک اعتصاب دیگری را در سراسر فرانسه در اعتراض به افزایش سن بازنشستگی برگزار کردند. با مقاومت امانوئل مکرون بسیاری هم اکنون خواهان یک اعتصاب گسترده هستند.

 

بسیاری می‌گویند که مکرون در جامعه فرانسه منزوی شده است.اعتصاب سال ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰ بزرگترین اعتصاب بود، اما در نهایت در رسیدن به اهداف خود ناتمام ماند. این اعتصاب سبب کاهش رشد اقتصادی فرانسه شد. این نشان داد که اعتصاب‌های سراسری ابزار‌های قدرتمندی برای مقابله با اقدامات دولت است.البته بیشترین تاثیرات ناشی از اعتصاب‌ها بر روی کارگران بوده است. اعتصاب‌های قبل از کرونا شکست خوردند.

 

دیگر کشور‌های اروپایی از جمله بلژیک، آلمان، اسپانیا و حتی انگلیس شاهد اعتراضات و اعتصاب بوده اند. دستمزد‌های کم، تورم بالا و اینکه دولت‌ها دشواری زندگی مردم را درک نمی‌کنند از دلایل این اعتصاب‌ها بوده اند.

 

طبق نظرسنجی موسسه ایفوپ برای نشریه ژورنال دو دیمانش تنها ۲۶ درصد از فرانسویان از عملکرد رئیس جمهورشان رضایت دارند؛ این میزان محبوبیت نسبت به نظرسنجی ماه گذشته دو پله سقوط را نشان می‌دهد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار