افزایش تعرفه پرستاران کلید خورد /پیشنهاد معافیت مالیات پلکانی پرستاران در بودجه ۱۴۰۵ عامل ضرب و شتم وحشیانه بانوان در باقرشهر دستگیر و راهی زندان شد + فیلم هوش مصنوعی، رایانه شما را از طریق تصاویر آنلاین هک می‌کند وضعیت استخدامی معلمان غیررسمی به زودی مشخص می‌شود + جزئیات سرعت طوفان سیستان برای دومین روز متوالی از ۱۰۰ کیلومتر گذشت فراخوان استخدام نیروی متخصص در آزمایشگاه‌های پلیس آگاهی فراخوان شناسایی متخصصان مالی برای هیات مدیره‌های شستا زمان برگزاری آزمون استخدامی وزارت بهداشت اعلام شد + ظرفیت جذب اجرای ماینکرفت با هوش مصنوعی در مرورگر اطلاعیه سری سوم انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۴ خشکسالی پرده از ۴۰ گور ۲۰۰۰ ساله برداشت پذیرش دانشجوی پزشکی فقط از طریق آزمون سراسری امکان‌پذیر است/هشدار به کلاهبرداری‌های مجازی حبس، شلاق و انفصال از خدمت برای یک کارمند در یزد مهلت انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۴ برای بار سوم تمدید شد دادستان فارس: افراد هنجارشکن و دست‌اندرکاران برگزاری مراسم در باغ جنت شیراز تحت تعقیب قضایی قرار گرفتند ورود موج جدید بارش‌ها به کشور از چهارشنبه

بازداشت متهمان زورگیری از بانوان با سلاح سرد

رئیس پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری ۲ متهمی خبر داد که با سلاح سرد از بانوان زورگیری می‌کردند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۶ - ۰۳ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 24
کد خبر: ۱۸۶۰۲۴

به گزارش راهبرد معاصر، رئیس پلیس پیشگیری تهران از دستگیری 2 مرد خبر داد که با تهدید سلاح سرد از بانوان زورگیری می‌کردند.

 

سرهنگ محمد گودرزی در تشریح این خبر بیان داشت: شب سی و یکم اردیبهشت ماه سال جاری، تیم عملیات کلانتری 141 شهرک راه آهن در حال گشت زنی در محدوده خیابان کاج تهران به یک دستگاه موتورسیکلت 2 ترک که افراد گذری از خیابان را زاغ زنی می‌کردند، مشکوک شده و آنها را تحت مراقبت ویژه پلیسی قرار دادند.

 

وی گفت: متهمان در همین حین به طرف خانمی حمله ور شده و با تهدید سلاح سرد از وی اقدام به زورگیری کردند که مأموران به سرعت برای دستگیری زورگیران وارد عمل شده و متهمان به محض رؤیت خودروی گشت با موتورسیکلت از محل متواری شدند.

 

این مقام انتظامی به اقدامات پیشدستانه پلیس و آمادگی مأموران کلانتری اشاره کرد و گفت: با اجرای طرح مهار و اعلام مشخصات متهمان به سایر گشت‌های انتظامی، موتورسیکلت متهمان متوقف و هر 2 متهم در یک عملیات منسجم و پلیسی دستگیر و در بررسی های بیشتر از متهمان سه دستگاه تلفن همراه کشف شد.

 

رئیس پلیس پیشگیری تهران بزرگ ادامه داد: متهمان 50 و 23 ساله در تحقیقات اولیه به جرم خود و 16 فقره سرقت مشابه با همکاری همدیگر اعتراف کرده و اظهار داشتند که پس از سرقت و زورگیری تلفن همراه اموال مسروقه را به فرد معینی فروخته اند.

 

سرهنگ گودرزی در پایان با اشاره به سوابق متهمان در امر سرقت خاطرنشان کرد: در این رابطه شناسایی مالخر اموال مسروقه در دستور کار پلیس قرار دارد./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار