دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟ ماجرای ورود بازرسان آژانس به ایران چیست؟ منبع آگاه: صرف شدن پول‌های بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای موافقت خواهد کرد پاکستان: توافق ایران و آمریکا، به معنای پایان سیاسی نتانیاهو است وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند

نتانیاهو: اصلاحات قضایی به دستور کار دولت بازمی‌گردد/ ۴ سال می‌مانیم

نتانیاهو: اصلاحات قضایی به دستور کار دولت بازمی‌گردد/ ۴ سال می‌مانیم نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی پس از تصویب طرح بودجه پیشنهادی کابینه در نشست امروز کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) متعهد به در دستور کار قرار دادن دوباره طرح جنجالی اصلاحات قضایی شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۲ - ۰۳ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 24
کد خبر: ۱۸۶۱۰۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در این باره اظهار کرد: اصلاحات قضایی قطعاً به دستور کار دولت بازخواهد گشت. ما اکنون در داخل آن هستیم و برای رسیدن به تفاهم با مخالفان تلاش می‌کنیم و امیدوارم بتوانیم موفق شویم.

وی گفت: در انتخابات موفق شدیم و بودجه را هم تصویب کردیم برای چهار سال خوب ادامه خواهیم داد.

این اظهارات پس از آن بیان شد که پس از کش و قوس‌های فراوان کنست امروز طرح بودجه پیشنهادی کابینه را تصویب کرد.

بودجه سال‌های ۲۰۲۳ و ۲۰۲۴ رژیم صهیونیستی با ۶۴ رای موافق و ۵۶ رای مخالف به تصویب رسید.

طبق این گزارش، بودجه اختصاص یافته برای سال ۲۰۲۳ حدود ۴۸۴ میلیارد «شِکل» واحد پول رژیم صهیونیستی و برای سال ۲۰۲۴، ۵۱۴ میلیارد شکل خواهد بود.

بنیامین نتانیاهو پیش از رای گیری درباره تصویب بودجه گفت که دولت در حال تصویب بودجه مسئولانه‌ای است و دولت ما به مبارزه با هزینه‌های بالای زندگی ادامه خواهد داد و خطاب به مخالفان می‌گوییم: زید امیدوار نباشید این دولت چهار سال خود را تمام خواهد کرد.

نتانیاهو در تلاش برای سرپوش گذاشتن بر اختلافات در درون کابینه دولت مدعی شد: ائتلاف با تشکیل دولت همه را غافلگیر کرد، در عملیات اخیر جنبش جهاد اسلامی فلسطین را غافلگیر کرد، در عملیات مخفیانه ایران را غافلگیر کرد و به غافلگیری و اثبات اشتباه مخالفان ادامه خواهد داد.

تصویب بودجه انتقاد رهبران جناح اپوزیسیون را به همراه داشته است.

یائیر لاپید، رهبر اپوزیسیون در بیانیه‌ای از اختصاص بودجه ۱۳.۶ میلیارد شکل به ائتلاف انتقاد کرد و گفت: این بودجه بالاتر از ۱۲.۴ میلیارد شکل اختصاص یافته به بیمارستان‌های دولتی یا ۱۲.۶ میلیارد شکل برای بخش آموزش عالی است.

بنی گانتس، وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی نیز در پی تصویب بودجه بحث برانگیز در کنست، به دولت اسرائیل حمله کرد و گفت که اسرائیل یک زندانی است و شهروندان بهای این بودجه را خواهند پرداخت.

گانتس گفت: اسرائیل به دست یک ائتلاف افراطی افتاد که اقتصاد و جامعه را فدای سیاست کرده است.

وی افزود: "این یک بودجه ضد اجتماعی و ضد اسرائیلی است. این یک حفره بی سر و ته است. امروز روز غم انگیزی برای اسرائیل است و متأسفانه، شهروندان اسرائیل هزینه آن را خواهند پرداخت. "

طرح بودجه پیشنهادی کابینه نتانیاهو طی روز‌های اخیر به دلیل نحوه توزیع آن انتقاد‌های شدیدی را به همراه داشت و وی در نهایت با دستیابی به توافق با احزاب همپیمان تندرو موفق به تصویب آن شد. / سما

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار